După ce a prezentat primul sezon al emisiunii „Aici eu sunt vedeta”, Dan Bittman renunță din nou la televiziune! Cine îi va lua locul

După ce a prezentat primul sezon al emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, se pare că Dan Bittman renunță din nou la televiziune. Cel de-al doilea sezon al emisiunii va avea un nou prezentator. 

Dan Bittman renunță din nou la televiziune

Este vorba despre actorul Cosmin Seleși care va prelua rolul cântărețului de la Holograf pentru această emisiune.

„Am primit cu bucurie  propunerea să prezint acest show nou, haios, curat și distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai ușor și mai drăguț de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Și chiar știu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am și eu doi copii acasă, și sunt și actor la Teatrul „Ion Creangă', care-i un teatru pentru copii. Deja am început filmările pentru noul sezon Aici eu sunt vedeta' și în platou, la înregistrări, este o distracție totală', a spus Cosmin Seleși.

În show-ul „Aici eu sunt vedeta' secretele, fobiile, stângăciile și tabieturile vedetelor sunt dezvăluite de propriii lor copii, într-o competiție amuzantă. Cei mici fac aici echipă cu mama sau tata pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl obține echipa câștigătoare va fi donat unor oameni aflați în nevoie.

Primul sezon al show-ului „Aici eu sunt vedeta' a fost prezentat la Antena 1 de Dan Bittman. Curajoasele vedete care au acceptat, până acum, să vină în fața telespectatorilor alături de copiii și nepoții lor, pentru a demonstra cât de bine se cunosc unii pe alții, sunt: Pepe, Maria Dragomiroiu, nea Mărin Barbu, Giulia Anghelescu, CRBL, Daniela Gyorfi, Petre Roman, Andrei Duban, Mihaela Cernea, Ionuț Iftimoaie, Aurelian Temișan, Paula Chirilă, Irinel Columbeanu, Mihai Morar, Helmut Duckadam, Nick, ex N&D, Mihai Gruia, ex-Akcent, Tavi Colen, Diana Bișinicu, Daniel Buzdugan, Dinu Iancu Sălăjanu și Rocsana Marcu.

Până acum, nu a fost dezvăluit motivul pentru care Dan Bittman a renunțat la această emisiune.

Deschide galeria foto de mai sus, pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi prezentatori, Dan Bittman și Cosmin Seleși.

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Nu a făcut mereu bani din muzică! Dan Bittman a muncit într-o blănărie: „Am cărat de toate'

Dan Bittman, din nou pe micile ecrane! Când începe noua emisiune a cântărețului

Dan Bittman revine în televiziune! Cântărețul va prezenta o nouă emisiune din toamnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete