De ce nu s-au căsătorit niciodată Dan Bittman și Liliana Ștefan? Mama copiilor artistului a mărturisit de ce nu poartă verighetă pe deget

Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt împreună de mai bine de 26 de ani și se iubesc ca în prima zi. Nu s-au căsătorit niciodată, dar au împreună trei copii și duc o viață frumoasă.

Chiar dacă de-a lungul timpului, oamenii l-au criticat pe solistul trupei Holograf că nu o cere în căsătorie pe mama copiilor lui, se pare pentru cei doi acest lucru nu reprezintă o prioritate. Dacă toată lumea ar fi crezut că Dan Bittman este cel care nu-și dorește un mariaj oficial, ei bine se pare că realitatea este cu totul alta.

De ce nu s-au căsătorit niciodată Dan Bittman și Liliana Ștefan?

Liliana Ștefan a fost invitată în cadrul emisiunii „Interviurile Libertatea', unde a fost întrebată de ce nu vedem verighetă pe degetul său. Răspunsul ei a fost cu totul surprinzător. Se pare că ea este cea care nu își dorește o nuntă, pentru că Dan Bittman s-a gândit la asta, și probabil și-ar fi dorit.

„Nu vedem verighetă pentru mie mi se pare că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă, care o schimbă și de câteva ori. Despre ce e vorba, care e adevărul? Nu mi-am dorit, spun cu toată sinceritatea. La fel ca și mersul de evenimente, sau la televiziune. De fapt nici nu m-am gândit niciodată la asta, mi se pare că am alte priorități. Mi se pare o chestie oarecum desuetă. E greu să fi partenera de viață a oricui, e greu cu sau fără inel,' a mărturisit Liliana Ștefan, pentru libertatea.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini cu solistul trupei Holograf și Dan Bittman, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce a prezentat primul sezon al emisiunii „Aici eu sunt vedeta', Dan Bittman renunță din nou la televiziune! Cine îi va lua locul

Nu a făcut mereu bani din muzică! Dan Bittman a muncit într-o blănărie: „Am cărat de toate'

Dan Bittman, din nou pe micile ecrane! Când începe noua emisiune a cântărețului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete