Maia Morgenstern, din nou pe micile ecrane. Ce rol va juca și unde o vor putea vedea telespectatorii?

Maia Morgenstern, actrița care a impresionat o lume întreagă cu talentul ei, fiind pe punctul de a câștiga un Oscar, revine pe micile ecrane.

Maia Morgenstern, din nou pe micile ecrane 

Telespectatorii îndrăgostiți de felul în care Maia Morgenstern reușește să intre în pielea personajelor o vor putea admira pe marea actriță în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul Oprit”, difuzat pe  Antena 1 începând cu 29 august. Decizia de a se alătura proiectului a venit în urma unei discuții pe care Maia Morgenstern a purtat-o cu o altă mare actriță a cinematografiei românești, Carmen Tănase, aceasta interpretând deja un rol important în cadrul serialului.

“E o poveste foarte frumoasă. M-am întâlnit într-o zi, în aeroport, cu doamna Carmen Tănase. Și am vorbit cu ea, i-am povestit multe și am depănat multe amintiri, foarte multă prietenie, încredere și dragoste mă leagă de dumneaei. Apoi am primit un telefon din partea doamnei Ruxandra Ion, am primit scenariul, am ascultat povestea personajului Magda, pe care îl voi interpreta. M-a interesat, m-a emoționat, m-a tulburat. E unul dintre acele personaje controversate. Viața a fost darnică cu mine în ceea ce privește personajele cu povești de viață controversate.”, a spus Maia Morgenstern.

Ce rol va juca Maia Morgenstern în serialul “Fructul Oprit”?

Cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul Oprit” aduce noi personaje și intrigi. Magda este personajul pe care Maia Morgenstern îl va interpreta, actrița mărturisind că povestea de viață a personajului este una complicată.

“De obicei ne hazardăm să împărțim personajele în pozitive și negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care privește viața și trecutul. Își asumă păcatele trecutului, dar nimic în ea nu-i lacrimogen. Nicio secundă nu-și plânge de milă. Își asumă vulnerabilitatea. E un om. Are lașități, are speranțe, are derapaje. De iubit, ea spune că a iubit. Dacă i s-a părut că iubește sau chiar a iubit, ori dacă mai iubește vor descoperi telespectatorii pe parcursul poveștii, de-a lungul serialului. Spiritul dreptății, dorința de a-și face dreptate există în ea. Nu știu dacă m-a cucerit pe mine personajul sau îl voi cuceri eu pe el. E un personaj care se naște, un personaj viu, care se conturează, care se contrazice. Ca viața care vine peste noi. Un personaj pe care îl descopăr. E o luptă între mine și personaj și o întrebare pe care mi-o pun: Eu sunt așa sau nu sunt așa? Mă las eu cucerită de personaj sau îl cuceresc eu?”, a spus Maia Morgenstern.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Maia Morgenstern.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Claudia Schiffer, superbă într-o rochie simplă din in

Fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry: Ar fi putut să facă ceva…'

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete