Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august, David Williams, Andrew Garfield

Ce altă ocupație mai are David Williams în afară de actor și jurat la „Britain’s Got Talent'? Cu ce s-a ales înotând în Tamisa? Ce legătură are Spider-Man cu România? Ce hobby are, din copilărie, Andrew Garfield? Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august sunt mult mai mult decât ceea ce par la prima vedere.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august
DAVID WILLIAMS

David Edward Williams s-a născut pe 20 august 1971, la Londra. Din 2012, face parte din juriul concursului Britain’s Got Talent, împreună cu Amanda Holden, Alesha Dixon și Simon Cowell. În 2015 și 2018, pentru implicarea sa în acest program a primit Premiul Național TV Cel Mai Bun Jurat. Probabil că îl primesc prin rotație.

Este realizator de showri TV, dar este și actor. Dintre cele 101 roluri cu care este creditat de IMDB, cele mai multe sunt roluri de televiziune. Numele lui se află în distribuția a patru producții cinematografice anunțate pentru sfârșitul acestui an și începutul anului 2019. Două dintre acestea sunt filme de animație în care Williams dă voce unor personaje.

În ciuda aparenței, David Williams are o condiție fizică excelentă. În combinație cu o voință de fier și cu un idealism incontestabil, a realizat niște performanțe impresionante. În 2006, a traversat înot Canalul Mânecii – numit de englezi The English Channel. A înotat 35 km în 10 ore și 34 de minute. Adică, de 700 de ori lungimea unui bazin olimpic!

Cele trei curse au făcut parte din programul Sport Relief. Celebritățile britanice promovează sportul, dar strâng și fonduri pentru cauze umanitare. Parcurgând Tamisa, David Williams a reușit să strângă 2 milioane de lire. În afară de succesul sportiv și cel financiar, s-a întâmplat să salveze un câine de la înec. După o săptămână de înot în apele nu tocmai pure ale Tamisei, Williams s-a ales cu giardia și cu o deplasare de vertebre care a necesitat operație.

În 2010, a parcurs insula de la un capăt la altul pe bicicletă, strângând un milion de lire. A luat o căzătură serioasă în Pasul Kirkstone, dar a reușit să continue cursa.

De curând, David Williams s-a declarat pansexual, deși este împotriva unei etichetări de orice fel. Fără nici o legătură cu asta, fos tdiagnosticat cu tulburare bipolară.

David Williams este un mare autor de cărți pentru copii. Publică unul sau două volume anual. Din 2008 și până acum, a publicat 28 de titluri care au fost traduse în 53 de limbi. Fiecare dintre cărțile sale a beneficiat de una sau mai multe adaptări cinematografice, TV și de teatru.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august
ANDREW GARFIELD

Andrew Russell Garfield s-a născut pe 20 august 1983, Los Angeles. Familia s-a mutat în scurt timp în Anglia. Mama era de origine engleză. Tatăl era dintr-o familie de evrei care trăiseră în Anglia dar aveau origini în Polonia, Rusia și România. Numele originar al familiei fusese Garfinkel. În copilărie și adolescență, Andrew Garfield a practicat înotul și gimnastică. Din copilărie, a rămas cu o pasiune: filatelia.

Garfield și-a început cariera de actor pe scenă și la TV, în Marea Britanie. În 2007, joacă în Lions for Lambs, film regizat de Robert Redford. Din distribuție, în afară de regizor, mai făceau parte Maryl Streep și Tom Cruise. Este distribuit în rolul principal din The Amazing Spider-Man 1 și 2 (2014, 2017). Cu acest rol, pășește din zona de artă, în zona filmului comercial.

Mihaela Serea
Foto: Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber