Claudia Schiffer, superbă într-o rochie simplă din in

Claudia Schiffer n-a trecut neobservată zilele trecute în frumoasa stațiune italiană Portofino. Într-o superbă rochie din in, relaxată, cu aceeași alură cu care a cucerit mapamondul în calitate de model, Claudia Schiffer a reușit, la cei 47 de ani, să-ți mențină tonusul și frumusețea așa cum puține top modele din generația ei au reușit…

Claudia Schiffer – vacanță în Portofino

Portofino este destinația favorită a oamenilor de afaceri din întreaga lume. Peisajul de excepție, vegetația luxuriantă și arhitectura rafinată fac din Portofino una din cele mai elegante și fascinante locuri din bazinul Mediteranei. În fiecare vară pe strada principală, singura de altfel din micuțul orășel, se plimbă staruri internaționale precum Alain Delon sau Brigitte Bardot, cei mai în vogă fotbaliști, politicieni-vedetă sau cei în căutarea unui loc exclusivist pentru a-și petrece concediul în timpul verii.

Într-o frumoasă rochie din in, în două culori, Claudia Schiffer se plimba nestingherită zilele trecute pe o străduță din Portofino. Înaltă, blondă, cu tenul de porțelan, supermodelul de origine germană nu s-a sfiit să mănânce o înghețată la cornet și să urmărească agale bărcile care alunecau pe mare de-a lungul coastei.

Luna aceasta, Claudia Schiffer împlinește 47 de ani și foarte mulți ani de carieră.

Mamă a trei copii și soție a regizorului Mathew Vaughn, Claudia Schiffer și-a păstrat silueta impecabilă și ținuta nobilă pentru care marii designeri o cautau pentru prezentările de pe catwalk. Are 1,80 și aproape 60 de kilograme, iar anii care au trecut peste ea pare că nu au atins-o.

Frumoasă blondă a fost răsfățata podiumurilor de modă, preferata lui Karl Lagerfeld și muza celor mai apreciați artiști internaționali.

Deși a fost căutată și distribuită în producții cinematografice, se pare că acest capitol nu i se potrivește mănușă așa cum s-a întâmplat cu celebra ei carieră de model internațional.

Foto: Hepta

Citește și:

Trucul pe care Meghan Markle și Kate Middleton îl folosesc pentru ca ținutele lor să arate perfect

Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton? Încă o dovadă că relația lor este una specială

Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati