Fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry: “Ar fi putut să facă ceva…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Familia regală britanică a fost în centrul atenției în ultima perioadă, iar acest lucru nu s-a întâmplat doar datorită evenimentelor importante care au avut loc, ci și din cauza unor scandaluri iscate de familia lui Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex. 

În timp ce majoritatea oamenilor îl critică pe Thomas Markle pentru comportamentul său și pentru declarațiile pe care le-a oferit presei, fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry, considerând că acesta este vinovat pentru situația neplăcută care a apărut după ce Meghan Markle a intrat în familia regală britanică.

Fostul bodyguard al prințesei Diana îl atacă dur pe prințul Harry

Ken Wharfe, fostul bodyguard al prințesei Diana, cel care s-a ocupat ca aceasta să fie tot timpul în siguranță între 1987 și 1993, este de părere că toate conflictele iscate de Thomas Markle ar fi putut fi evitate dacă prințul Harry s-ar fi implicat puțin mai mult sau ar fi încercat să rezolve problemele la scurt timp după ce acestea au apărut. Mai exact, fostul bodyguard al prințesei Diana consideră că ar fi trebuit ca familia regală britanică să anticipeze toate aceste lucruri cu mult timp înainte de căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle și să ia măsurile necesare pentru evitarea conflictelor.

“Nu este un tip lipsit de inteligență. A trecut și el prin toate astea și știe ce înseamnă ca presa să intre în viața ta. El poate fi protejat de presă, dar Thomas Markle nu are pe cineva care să îl apere. Nimeni nu se ocupă de el. Presa îl va urmări, îi vor oferi bani, va fi urmărit de paparazzi, îi vor invada viața. Harry ar fi putut să facă ceva în legătură cu asta. Poate că i-a anunțat pe oficialii palatului, poate că a făcut-o, dar ar fi putut să insiste asupra acestui lucru. Ar fi putut face asta foarte bine, dar din anumite motive acest lucru nu s-a întâmplat. Aceștia sunt oameni obișnuiți, divorțați și care trăiesc într-o țară străină, iar dintr-o dată, fiica lor se căsătorește cu un prinț. Asa va fi întotdeauna o problemă.”, a spus  Ken Wharfe, fostul bodyguard al prințesei Diana, potrivit dailymail.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 20 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Cum o alintă prințul Harry pe Kate Middleton? Încă o dovadă că relația lor este una specială

Secretul Laviniei Pîrva pentru picioare tonifiate. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete