Madonna s-a fotografiat în sutien și a stârnit o mulțime de controverse. Ce detaliu i-a deranjat pe fani?

Madonna ocupă un loc fruntaș în topul vedetelor nonconformiste, dornice să atragă atenția celor din jur cu fiecare apariție publică. De această dată, Madonna s-a fotografiat în sutien și a stârnit o mulțime de controverse. Ce detaliu i-a deranjat pe fani?

Nu imaginea în lenjerie intimă i-a făcut pe cei care o urmăresc în mediul online să reacționeze, ci un alt element surprins în fotografie. Chiar dacă este adepta ținutelor sumare, asocierea pe care cântăreața a făcut-o de această dată nu a fost considerată una potrivită de fanii acesteia, motiv pentru care prietenii virtuali s-au împărțit în două tabere, cei care o susțin și cei care au criticat dur gestul vedetei.

Madonna s-a fotografiat în sutien și a stârnit o mulțime de controverse. Ce detaliu i-a deranjat pe fani?

Chiar dacă are 60 de ani, Madonna nu renunță la hainele care îi lasă trupul la vedere și chiar dacă nu face cele mai bune alegeri de fiecare dată, fanii acesteia au încetat să îi mai critice ținutele. Cu toate acestea, o fotografie în care Madonna apare în sutien nu a trecut neobservată și asta pentru că, în aceeași fotografie, vedeta a surprins și o statuetă a Fecioarei Maria.

“Madame X îi mulțumește Fecioarei Maria”, a scris Madonna pe instagram, în dreptul fotografiei.

În timp ce unii fani nu au fost deranjați de imaginea pe care celebra cântăreață a încărcat-o pe instagram, alții au taxat eroarea, mulți dintre ei considerând că vestimentația vedetei este în totală contradicție cu elementul religios din fotografie.

“Nu mai sunt un catolic din anumite motive, dar această fotografie mă deranjează. Poate doar pentru că Madame X se străduiește prea tare și cade în penibil.”

“Mulțumește-i lui Dumnezeu, nu Fecioarei Maria!”, acestea sunt doar două dintre comentariile fanilor nemulțumiți de fotografia postată de vedetă.

Cu toate acestea, fotografia a primit și aprecieri, Madonna fiind lăudată pentru munca pe care o depune, pentru stilul ei și pentru modul în care își promovează imaginea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Madonna.

Foto: hepta.ro, facebook

Citește și:

Panică la Palatul Buckingham. Incredibil ce s-a descoperit în bucătăria palatului

Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone? Fanii actorului sunt revoltați: Este o rușine pentru că ai avea nevoie să îți vinzi un rinichi pentru a…'

Este căsătorit de 10 ani, dar CRBL are un mare regret. Nu a reușit să facă un lucru foarte important: Spre rușinea mea…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete