Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone? Fanii actorului sunt revoltați: “Este o rușine pentru că ai avea nevoie să îți vinzi un rinichi pentru a…”

Este unul dintre cei mai apreciați actori și nu e de mirare că fanii acestuia își doresc să se fotografieze alături de el și deși pare un lucru banal, în realitate nu este deloc așa. Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone? Fanii actorului sunt revoltați. 

Sylvester Stallone va face mai multe vizite în Londra, Manchester sau Birmingham în lunile august și septembrie, ocazie cu care își va promova cel mai recent film, Rambo Last Blood. Actorul de 72 de ani va discuta cu fanii, însă cei care își doresc să îl vadă vor fi nevoiți să scoată sume importante de bani din buzunar.

Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone?

Pentru un interviu oferit de Sylvester Stallone pe scenă, trei feluri de mâncare, un recital şi o licitaţie, doritorii  pot plăti de la 160 de dolari și până la 414 dolari, iar pentru un pachet premium, taxa poate ajunge chiar și la 1081 de dolari. În cadrul pachetului premium, cei interesați vor avea ocazia de a realiza o fotografie cu Sylvester Stallone, având prioritate la coada formată, iar poza va fi înrămată și va purta semnătura celebrului actor, realizată cu stiloul de aur. Acest pachet este disponibil doar pentru 10 persoane.

Pentru cuplurile care vor să se fotografieze cu Sylvester Stallone, prețul biletului este de 949 de dolari, iar pentru cei care vor să apară singuri în fotografia cu actorul, dar nu își pot permite pachetul premium, costurile ating 630 de dolari.

Astfel, făcând conversia în lei, cea mai ieftină fotografie cu Sylvester Stallone depășește 2600 de lei, în timp ce pachetul premium costă 4474 de lei.

Evident, sumele exagerate au stârnit revolta fanilor, aceștia acuzând organizatorii că au pus taxe mult prea mari și că puțini sunt cei care își vor putea permite să meargă la eveniment.

“Este o rușine pentru că ai avea nevoie să îți vinzi un rinichi pentru a putea merge.”, a spus un fan, potrivit dailymail.co.uk.

Organizatorii au explicat de ce prețurile sunt atât de mari.

“La fel ca în orice afacere este vorba despre niște costuri și acest lucru se aplică și în cazul companiei noastre. Dacă vei lua în considerare costurile necesare pentru a aduce o celebritate cu un asemenea statut în Marea Britanie, atunci vei înțelege de ce. E vorba despre o celebritate de top și din păcate, calitatea costă.”, au declarat organizatorii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sylvester Stallone.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Este căsătorit de 10 ani, dar CRBL are un mare regret. Nu a reușit să facă un lucru foarte important: Spre rușinea mea…'

Cum explică Andra plecarea de la Vocea României? Cântăreața a dezvăluit adevăratul motiv: Am ajuns într-un punct în care…'

Regina Elisabeta a II-a, protagonista unui incident amuzant. Martorii au fost șocați când o eșarfă luată de vânt i-a venit suveranei în față

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete