Este căsătorit de 10 ani, dar CRBL are un mare regret. Nu a reușit să facă un lucru foarte important: “Spre rușinea mea…”

CRBL are un mare regret

Au avut una dintre cele mai frumoase nunți din showbizul românesc, sunt căsătoriți de 10 ani și au o familie frumoasă, dar cu toate acestea, CRBL are un mare regret. În ciuda faptului că a realizat o mulțime de lucruri alături de Elena, soția sa, artistul recunoaște că nu au reușit să facă un lucru foarte important și că în continuare se străduiesc să rezolve această problemă.

În acest an, CRBL și Elena sărbătoresc 10 ani de la nuntă și chiar dacă se poate lăuda cu o familie solidă, artistul recunoaște că un singur lucru lipsește pentru ca totul să fie perfect.

Este căsătorit de 10 ani, dar CRBL are un mare regret. Nu a reușit să facă un lucru foarte important

Cel mai mare regret al lui CRBL în relația cu soția sa este că, nici măcar la 10 ani de la momentul în care au devenit oficial o familie, cei doi nu au reușit să plece în luna de miere. În această perioadă au fost plecați în mai multe vacanțe, dar cu toate acestea, artistul a explicat de ce deplasările nu au putut fi considerate o lună de miere în adevăratul sens al cuvântului.

“Tot nu am ajuns în luna de miere, spre rușinea mea. Am fost în vacanțe, dar nu am fost în luna de miere. Nu am putut numi, în acești 10 ani, una dintre vacanțe: “Luna de miere”. Luna de miere trebuie să fie, din punctul nostru de vedere, trebuie să fim doar noi 2, într-un loc unde nu mai ajungem niciodată în viață, să fie un loc pe care noi ni l-am dorit foarte mult, un loc de poveste, de albume, de pozele alea frumoase pe care le vezi pe net, în care îți dorești să ajungi o dată în viață. Nu neapărat ce e în poze e și în realitate și d-asta nu am avut curaj să punem degetul și să zicem hai să mergem aici și în continuare suntem în aceeași situație. Unde să mergem, când să mergem?”, a spus CRBL, în emisiunea “Răi, da’ buni”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu CRBL.

Foto: facebook

Citește și:

Cum explică Andra plecarea de la Vocea României? Cântăreața a dezvăluit adevăratul motiv: Am ajuns într-un punct în care…'

Regina Elisabeta a II-a, protagonista unui incident amuzant. Martorii au fost șocați când o eșarfă luată de vânt i-a venit suveranei în față

E din ce în ce mai slabă! Cum a reușit Adele să topească kilogramele în plus?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete