Panică la Palatul Buckingham. Incredibil ce s-a descoperit în bucătăria palatului

Panică la Palatul Buckingham

Panică la Palatul Buckingham.  Este incredibil ce s-a descoperit în bucătăria palatului. Regina Elisabeta a II-a a fost îngrozită de veștile primite și a cerut să fie luate măsuri pentru rezolvarea cât mai rapidă a situației. 

Având în vedere că aici locuiește una dintre cele mai importante persoane din lume, am fi putut afirma cu tărie că Palatul Buckingham se numără printre cele mai sigure și mai curate locuri din lume. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau tocmai așa și că există nenumărate probleme chiar și în acest loc.

Panică la Palatul Buckingham. Incredibil ce s-a descoperit în bucătăria palatului

La Palatul Buckingham s-a dat alarma după ce au fost descoperiți mai mulți șobolani. Se pare că aceștia au fost surprinși în jurul bucătăriei, lucru care a determinat personalul să contacteze de urgență o firmă specializată în combaterea dăunătorilor. Specialiștii spun că această problemă este una foarte des întâlnită în Anglia, mai ales în cazul clădirilor foarte vechi. Așa cum era de așteptat, veștile au stârnit îngrijorarea reginei Elisabeta a II-a, aceasta cerând să fie luate măsuri rapid.

“Șobolanii au fost descoperiți în zona bucătăriei, în afara acesteia, ceea ce în mod clar nu este deloc normal. Pentru personalul de la etajele inferioare, în special, a devenit o obișnuință să vadă șoareci mici, de culoare maro, alergând de-a lungul coridoarelor. Nu pot fi făcute prea multe lucruri, dar controlul dăunătorilor din cadrul consiliului a intervenit și a pus otravă pe jos, examinând problema dăunătorilor.”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit mirror.co.uk.

Pe lângă aceste măsuri, se pare că angajații care lucrează în zona bucătăriei au fost instruiți să închidă cu atenție dulapurile și să nu lase hrana descoperită, evitând astfel agravarea problemei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone? Fanii actorului sunt revoltați: Este o rușine pentru că ai avea nevoie să îți vinzi un rinichi pentru a…'

Este căsătorit de 10 ani, dar CRBL are un mare regret. Nu a reușit să facă un lucru foarte important: Spre rușinea mea…'

Cum explică Andra plecarea de la Vocea României? Cântăreața a dezvăluit adevăratul motiv: Am ajuns într-un punct în care…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete