Mădălin Voicu, despre trauma suferită după moartea băiatului său: “Eu am avut o suferință pe care nu o pot descrie”

Mădălin Voicu trauma suferită după moartea băiatului său

Cu toate că viața i-a oferit de multe ori motive de bucurie, Mădălin Voicu poartă în suflet o mare durere și anume aceea de a-și fi pierdut băiatul la o vârstă foarte fragedă. Puțini știu trauma pe care acesta a trăit-o în momentul în care fiul său s-a stins, la vârsta de doar 2 ani.

Pierderea unui copil este o dramă care cu greu poate fi depășită și care poate lăsa urme adânci în sufletele părinților. Mădălin Voicu a trăit o astfel de experiență care i-a schimbat viața în mod radical și care i-a provocat o suferință ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Celebrul politician și-a pierdut fiul de doi ani, pe nume Ioan Iosif, după ce acesta a ingerat mai multe medicamente prescrise pentru tratarea bolilor de inimă.

“El s-a născut în 1984 și a murit în 1986. A luat un copil superb și frumos și inteligent și talentat. Îl chema Ioan Iosif. La doi ani, înainte de sărbătorile de iarnă, bunica ei ( n.r. soției Cristina Popescu) a venit de la țară să ne pregătească de-ale gurii. Ea era bolnavă de inimă, lua un medicament de inimă și medicamentele erau dulci. Ea săraca nu și-a dat seama că dacă copilul poate ajunge la medicamentele alea eventual vrea să și guste și a mâncat vreo două trei d-alea și a intrat în comă și în cinci zile a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir, la toți morții mei, la Ioan, la tata. Am o liniște pe care mi-o iau de acolo. Nu doresc nimănui. Eu am avut o suferință pe care nu o pot descrie și cred că toți cei care au trecut prin astfel de situații, în care să piardă un copil, care e cea mai mare pierdere, nu pot, îmi e foarte greu, nici nu mai am lacrimi să plâng.”, a povestit Mădălin Voicu, în emisiunea “Agenția VIP”.

Pierderea lui Ioan Iosif a reprezentat o cumpănă mare în viața lui Mădălin Voicu și chiar dacă cu timpul a reușit să depășească momentul delicat, suferința din sufletul acestuia nu s-a stins niciodată.

Foto: facebook

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan. Cântăreața a purtat o mare durere în suflet

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete