Mădălin Voicu, despre trauma suferită după moartea băiatului său: “Eu am avut o suferință pe care nu o pot descrie”

Cu toate că viața i-a oferit de multe ori motive de bucurie, Mădălin Voicu poartă în suflet o mare durere și anume aceea de a-și fi pierdut băiatul la o vârstă foarte fragedă. Puțini știu trauma pe care acesta a trăit-o în momentul în care fiul său s-a stins, la vârsta de doar 2 ani.

Pierderea unui copil este o dramă care cu greu poate fi depășită și care poate lăsa urme adânci în sufletele părinților. Mădălin Voicu a trăit o astfel de experiență care i-a schimbat viața în mod radical și care i-a provocat o suferință ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte. Celebrul politician și-a pierdut fiul de doi ani, pe nume Ioan Iosif, după ce acesta a ingerat mai multe medicamente prescrise pentru tratarea bolilor de inimă.

“El s-a născut în 1984 și a murit în 1986. A luat un copil superb și frumos și inteligent și talentat. Îl chema Ioan Iosif. La doi ani, înainte de sărbătorile de iarnă, bunica ei ( n.r. soției Cristina Popescu) a venit de la țară să ne pregătească de-ale gurii. Ea era bolnavă de inimă, lua un medicament de inimă și medicamentele erau dulci. Ea săraca nu și-a dat seama că dacă copilul poate ajunge la medicamentele alea eventual vrea să și guste și a mâncat vreo două trei d-alea și a intrat în comă și în cinci zile a murit. Eu mă duc în fiecare săptămână la cimitir, la toți morții mei, la Ioan, la tata. Am o liniște pe care mi-o iau de acolo. Nu doresc nimănui. Eu am avut o suferință pe care nu o pot descrie și cred că toți cei care au trecut prin astfel de situații, în care să piardă un copil, care e cea mai mare pierdere, nu pot, îmi e foarte greu, nici nu mai am lacrimi să plâng.”, a povestit Mădălin Voicu, în emisiunea “Agenția VIP”.

Pierderea lui Ioan Iosif a reprezentat o cumpănă mare în viața lui Mădălin Voicu și chiar dacă cu timpul a reușit să depășească momentul delicat, suferința din sufletul acestuia nu s-a stins niciodată.

Foto: facebook

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, puternic afectată de dispariția ultimului câine din rasa corgi

Cum a trecut Mirela Vaida peste momentul delicat în care a pierdut două sarcini

Dramele care i-au marcat viața Ionelei Prodan. Cântăreața a purtat o mare durere în suflet

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete