Dana Săvuică: Vacanță de neuitat în Maldive și Sri Lanka!

Dana Savuică, model de succes al anilor 90 și prezentator TV s-a întors recent dintr-o călătorie fascinantă în insulele Maldive și insula paradisului, Sri Lanka. Am aflat chiar de la ea cum a fost această experiență încărcată de emoție.

Mi-am dorit foarte mult să revăd Sri Lanka, țara în care am copilărit alături cu părinții mei, diplomați de carieră. Iar insulele Maldive se aflau pe lista mea de dorințe de foarte mult timp. Cumva nu reușeam să pornesc în acest circuit și de fiecare dată îmi propuneam să strâng bani pentru a merge anul următor. Iată că, după o așteptare lungă de 35 de ani, am avut surpriza să primesc un pachet extraordinar ca preț și servicii turistice de la TuI Travel Center.

Pe ideea că nu-ți aduce anul ce-ți aduce ceasul, am petrecut o vacanță de vis în Maldive și Sri Lanka, pe care nu o voi uita niciodată. Aceste două destinații sunt un 'Must Do' și recomand tuturor să ajungă aici și să experimenteze comuniunea cu natura, liniștea și splendoarea apelor turcoaz care înconjoară atolii maldivieni, tradiția și bogăția culturală și spirituală a Sri Lankai. Eu m-am încărcat de energie pozitivă cât să-mi ajungă pentru zece vieți de acum încolo', ne-a mărturisit Dana Săvuică.

Vedeta și-a petrecut copilăria în țări tropicale, în Indonezia, Sri Lanka, Malaezia, Singapore și nu numai. Pentru mine a fost o călătorie în timp. Emoția a fost puternică dar mă bucur că am reușit să o transmit și fiicei mele, Julie care deja își face planuri să meargă pe urma pașilor mei', a mai declarat fostul model.

Mai mult imagini și filmulețe din vacanța Danei, găsiți pe pagina ei de facebook, dar și pe www.danasavuica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete