Mădălin Voicu are conturile blocate pentru că ar fi refuzat să le plătească pensia alimentară fiilor lui

Celebrului violonist, dirijor, dar și politician Mădălin Voicu i-au fost blocate conturile bancare din cauză că nu le-a plătit pensia copiilor săi, scrie Libertatea.ro.

Mădălin Voicu a fost căsătorit cu pictorița Carmen Olteanu, femeie care i-a dăruit doi copii, doi fii, Ștefan și Ioan.

Potrivit Click.ro, acesta nu a mai plătit pensia alimentară a celor doi băieți, observând ulterior că are conturile bancare blocate.

Mădălin Voicu a divorțat de Carmen Olteanu în anul 2017, iar, în decembrie 2018, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit „majorarea pensiei de întreţinere, de la 2.500 de lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, urmând a fi calculat exclusiv în raport cu veniturile cu caracter permanent”.

Procentul de 25 la sută s-a calculat pentru ambii copii, deşi legea spune că acesta se acordă pentru un singur copil, iar, în cazul în care sunt doi copii, atunci se acordă 30 la sută din veniturile părintelui.

Mădălin Voicu are conturile blocate pentru că ar fi refuzat să le plătească pensia alimentară fiilor lui

Conform sursei menționate anterior, Mădălin Voicu nu ar mai fi plătit suma stabilită de instanță și are în prezent o executare silită și conturile blocate.

Pentru a i se ridica poprirea de pe conturi, a făcut contestaţie la executare, care, însă, a fost respinsă de către judecători.

Nemulţumit de decizie, Mădălin Voicu a intentat un nou proces, dându-şi în judecată proprii copii, pentru anularea popririi.

Olteanu Voicu Ion (9 ani) şi Olteanu Voicu Ştefan (7 ani), reprezentaţi de mama lor Olteanu Elena Carmen, sunt chemaţi în judecată în data de 23 octombrie 2019.

Politicianul s-a căsătorit cu pictoriţa Carmen Olteanu, în 2015. Nunta a fost una intimă, deşi cei doi formau un cuplu de 14 ani.

Fostul deputat a mai fost căsătorit. Din acel mariaj, bărbatul are doi copii, un fiu și o fiică, Tudor (27 de ani) și Ioana (30 de ani), iar, dintr-o relație foarte veche, Mădălin mai are un fiu, Mădălin Voicu Junior (46 de ani).

Din două relații pasagere, celebrul politician și artist mai are doi băieţi pe care i-a recunoscut mai târziu și care trăiesc în străinătate, scrie Click.ro.

Foto: Unica.ro

Citește și:

Patricia Arquette, în lacrimi la ceremonia de decernare a Premiilor Emmy. Actrița a evocat amintirea surorii sale transgender, care a murit de HIV

Ce mare a crescut fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry! Imagini cu Archie din timpul turneului regal

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete