Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de 4 ani, au împreună 2 copii și o familie fericită, dar cu toate acestea, vedeta de televiziune nu a devenit încă doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Multe vedete aleg ca după căsătorie să își păstreze numele de familie inițial, deși în buletinele lor este scris numele soțului. Această alegere are la bază dorința de a nu deruta publicul și de a rămâne în continuare fidele numelui pe care au reușit să îl facă celebru. În ceea ce o privește pe Adela Popescu, altul este motivul pentru care nu a preluat numele soțului după căsătorie.

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv?

S-au căsătorit în anul 2015, dar cu toate acestea, Adela Popescu și-a păstrat până în prezent numele de familie. Astfel, în buletinul vedetei scrie Popescu și nu Vâlcan, în ciuda faptului că cei doi sunt o familie, iar frumoasa prezentatoare de televiziune a dezvăluit care este explicația.

“În buletin sunt Popescu încă, pentru că atunci când am făcut nunta eram foarte preocupați cu organizarea și schimbatul ăsta de acte mi s-a părut că e ceva ce nu mai puteam duce. De atunci, în fiecare lună ne propunem să schimbăm actele. E un proces complicat. Nu-mi doresc să fiu Popescu, nu mă interesează asta. Copiii sunt Vâlcan oricum. Aștept o perioadă mai liberă în care să merg să schimb actele.”, a spus Adela Popescu, potrivit libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Foto: facebook

Citește și:

Geanina Ilieş, despre fiul ei Patrick: „M-a ajutat foarte mult'

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Loredana Groza, în lenjerie intimă pe instagram. Fanii au comentat imediat: Cam prea mult pentru vârsta ta'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete