Andreea Mantea spune care e atmosfera din Turcia în plină pandemie de coronavirus

Andreea ManteaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea (33 de ani) este o femeie împlinită. Vedeta TV are o carieră de succes și un fiu absolut adorabil, David, în vârstă de aproape 5 ani.

Mutarea în Turcia, pentru filmarea show-ului Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D, spuneau mai multe surse în trecut, i-ar fi amplificat prezentatoarei tendința spre o viață retrasă.

Tendință, de altfel, utilă în această perioadă în care am fost sfătuiți să ne izolăm.

Andreea Mantea spune care e atmosfera din Turcia în plină pandemie de coronavirus

Pentru revista VIVA!, Andreea Mantea a dezvăluit care este atmosfera din Turcia. Prezentatoarea TV nu se va întoarce în România până când situația nu se va remedia.

„Atmosfera în Turcia este destul de ok. Lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la momentul în care acord acest interviu.

Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri. Am văzut că era coadă, multe mașini.

Făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici.

Am urmărit și canelele de știri de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor.

Deja au început să se închidă multe școli. L-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație.

Ulterior hotărârii mele, s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum.

Și măsuri de protecție luăm. Nu ieșim decât dacă este absolut necesar și nu mergem în zone aglomerate.

Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul.

Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a declarat Andreea Mantea, pentru VIVA!.

Andreea Mantea: „Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili”

„Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele.

Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili.

Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie. Ar trebui să fim uniți și să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul.

Să ne acceptăm, să fim conștienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi”, a mai adăugat vedeta.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 220.346 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 8.987 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 260 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 19 s-au vindecat.

În Turcia, numărul persoanelor infectate a ajuns la 191, iar dintre pacienții testați pozitiv, 2 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Coronavirus: Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari băncii de alimente

Corina Caragea, călătorie în Madrid anulată din cauza coronavirusului! „Dacă plecam, acum eram în carantină”

Mirela Vaida, plecare în Londra anulată din cauza coronavirusului! Urma să-și sărbătorească ziua de naștere în Marea Britanie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete