La ce a renunțat Dan Badea după ce i s-a născut copilul?

La ce a renunțat Dan Badea după ce i s-a născut copilul?


De obicei, după un an de muncă, plecam trei săptămâni sau o lunã într-un loc cu soare, că asta e bucuria, atunci când la noi e frig și multă zăpadă, să pleci într-un loc mai călduros. De data asta, pentru că avem copilul mic și nu voiam să îl lăsăm acasă, nici nu aveam cu cine, am plecat doar 4 zile la Bansko, în Bulgaria.

În 4 zile nu aveam cum să mergem în țările calde, iar cum soția mea schiază, mai erau și niște prieteni la Bansko, am zis că e alegerea potrivită.

Trebuie să precizez că eu nu schiez, nu îmi plac frigul și am fost și foarte răcit, lucru care m-a dat peste cap complet! Dar m-am simțit ca acasă pentru că erau o groază de români care mă opreau să facem o poză și să mă întrebe când începe iUmor!', a declarat Dan Badea, prezentatorul iUmor.

Dan Badea se află la al treilea sezon în calitate de co-prezentator al emisiunii iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Când nu este pe platoul de filmare pentru cel mai urmărit show de umor din România, Dan Badea este pe scena de stand-up, acolo unde se simte cel mai bine.

Prezentatorul iUmor obișnuia să plece la sfârșitul fiecărui an într-o vacanță bine meritată într-o țară mai călduroasă, departe de România, dar cum în anul 2019 viaţa i s-a schimbat considerabil, odatã cu venirea pe lume a primului copil, a preferat ca pentru 2020 să aleagă Bulgaria, pentru a petrece timp și cu fiul său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete