Andreea Marin poartă cu mândrie un cadou primit de la fiica ei Violeta: „Pentru mine valorează o avere”

Andreea Marin

Fiica Andreei Marin (45 de ani), Ana Violeta (11 ani), s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Andreea Marin poartă cu mândrie un cadou primit de la fiica ei Violeta: „Pentru mine valorează o avere”

De curând, pe contul personal de Instagram, fosta prezentatoare de televiziune a vorbit despre unul dintre cadourile pe care fiica ei i le-a oferit întâmplător.

„Dintr-un sat din Vrancea, fetița mea mi-a cumpărat acești cerceluși, găsindu-i întâmplător într-un magazin modest, unde a întrat să cumpere … ceva de ronțăit.

Au costat atât de puțin și pentru mine, totuși, valorează o avere. Îi port cu mândrie”, a scris Andreea Marin, în mediul online, în dreptul unei fotografii în care poartă cerceii.

„E un copil tare dulce, tare bun”

Andreea Marin vrea ca fiica ei să cunoască atât valoarea muncii, cât și a banilor. Vedeta TV o educă pe Violeta după un set de valori stricte, așa cum, de altfel, a fost și ea crescută.

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea.

Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Libertatea.

Deși este unica ei fiică, vedeta nu se abate de la principiile pe care și le-a stabilit în ceea ce o privește pe Violeta.

„Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului.

Așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a explicat fosta prezentatoare TV.

„Sunt o mamă destul de strictă”

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate.

Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor.

Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a mai declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Violeta este fiica Andreei Marin din fostul ei mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia.

Foto: Instagram

Citește și: 

Sophie Turner este însărcinată! Actrița din Game of Thrones va deveni mamă pentru prima oară

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Nicki Minaj mai are 9 kg de dat jos până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete