Lucrurile pe care Regina Elisabeta a II-a le ține mereu în geantă

Regina Elisabeta a II-a este o femeie cochetă și de fiecare dată când apare în public, la ținutele elegante pe care le poartă asortează o pălărie și o geantă care să se potrivească perfect. Astfel, nu e de mirare că este tot timpul lăudată de criticii de modă.

Nu poartă genți de mari dimensiuni și cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a nu renunță niciodată la câteva lucruri pe care le consideră esențiale, potrivit popsugar.com,

Lucrurile pe care Regina Elisabeta a II-a le ține mereu în geantă

1. Ochelarii de vedere

Regina Elisabeta a II-a are nevoie de ochelari de vedere pentru a citi diverse documente, motiv pentru care aceștia nu îi lipsesc niciodată din geantă. Îi preferă pe cei cu rame semi-transparente și  care sunt fabricate din plastic moale.

2. Ruj și oglindă

Pentru că este cea mai importantă figură feminină a Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a trebuie să arate în permanență impecabil. De multe ori a fost surprinsă în timp ce își retușa machiajul. Astfel, din geanta ei nu lipsesc rujul și oglinda, aceasta din urmă fiind un cadou de nuntă primit din partea prințului Philip.

3. Stilou

Pentru că situațiile neprevăzute pot să apară oricând, orice persoană trebuie să aibă la îndemână un instrument de scris. Stiloul este un alt obiect pe care Regina Elisabeta îl ține în geantă și pe care îl folosește pentru a-și pune semnătura pe diferite documente oficiale.

4. Bani

Cu toate că nu are nevoie de bani pentru a face cumpărături, Regina Elisabeta ține mereu bancnote de diferite valori în poșetă. Aceasta îi dăruiește de fiecare dată când merge la biserică, nu înainte ca angajații reginei să îi împăturească astfel încât chipul acesteia să fie orientat către exterior.

5. Batistă

Regina Elisabeta a II-a are în permanență la ea o batistă pe care care o folosește atunci când situația o impune.

6. Bomboane mentolate

Aproape că nu există persoană care să nu poarte în geantă un pachet de gumă de mestecat sau o cutie cu bomboane mentolate. Regina Elisabeta nu face excepție de la regulă.

7. Un aparat foto

Chiar dacă nu îl ia în permanență cu ea, Regina Elisabeta a II-a este pasionată de fotografie și în anumite situații, aceasta ține în geantă un aparat foto pe care îl folosește atunci când observă lucruri care îi atrag atenția și care merită fotografiate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui ten fără pete. Uite ce conține masca pe care o folosește

Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare zi pentru a-și menține silueta

Bărbații care i-au marcat viața Allei Pugaciova. Cum a devenit cântăreața mamă la 65 de ani?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete