Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul dat de medici

Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul dat de medici

Ionela Prodan se află din nou pe patul de spital, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. În ultima perioadă, au circulat mai multe zvonuri în presă care spuneau că starea de sănătate a cântăreței de muzică populară este destul de gravă.

În ultimele luni, mama  Anamariei Prodan a trecut prin mai multe momente grele, în ceea ce privește sănătatea. La începutul anului 2018, artista, în vârstă de 70 de ani, a mai fost internată la Spitalul Elias din București, în urma unor simptome cardiace și neurologice. Atunci, ea a fost supusă mai multor investigații medicale și a urmat un tratament sub supraveghere.

Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Acum, Ionela Prodan este din nou în spital, unde trebuie să mai stea o vreme sub supraveghere medicală. Se pare însă că starea ei s-a îmbunătățit.

„Anamaria merge să o vadă în fiecare zi și e optimistă că mama ei își va reveni. Are aceeași problemă de sănătate pentru care a fost internată și în ianuarie, infecția de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine că se află la spital, pentru că urmează un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea în fiecare clipă. Ana are multe treburi și nu poate sta cu ea acasă, non-stop, deci e mult mai bine că se află în spital și că se bucură de toată atenția. Ar fi exclus ca Ionela Prodan să fie externată și să stea singură', a declarat o sursă apropiată familiei, pentru viva.ro.

După ce interpreta de muzică populară a fost internată din nou, Anamaria Prodan s-a speriat, așa că s-a dus la mormântul Părintelui Arsenie Boca să se roage pentru sănătatea mamei sale.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan și Anamaria, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini cu Ionela Prodan după ce a fost internată în spital! Fiica ei cea mică a spus adevărul despre starea sa de sănătate

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete