Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Cum a reacționat Anamaria când a aflat diagnosticul dat de medici

Ionela Prodan se află din nou pe patul de spital, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. În ultima perioadă, au circulat mai multe zvonuri în presă care spuneau că starea de sănătate a cântăreței de muzică populară este destul de gravă.

În ultimele luni, mama  Anamariei Prodan a trecut prin mai multe momente grele, în ceea ce privește sănătatea. La începutul anului 2018, artista, în vârstă de 70 de ani, a mai fost internată la Spitalul Elias din București, în urma unor simptome cardiace și neurologice. Atunci, ea a fost supusă mai multor investigații medicale și a urmat un tratament sub supraveghere.

Adevărul despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Acum, Ionela Prodan este din nou în spital, unde trebuie să mai stea o vreme sub supraveghere medicală. Se pare însă că starea ei s-a îmbunătățit.

„Anamaria merge să o vadă în fiecare zi și e optimistă că mama ei își va reveni. Are aceeași problemă de sănătate pentru care a fost internată și în ianuarie, infecția de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine că se află la spital, pentru că urmează un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea în fiecare clipă. Ana are multe treburi și nu poate sta cu ea acasă, non-stop, deci e mult mai bine că se află în spital și că se bucură de toată atenția. Ar fi exclus ca Ionela Prodan să fie externată și să stea singură', a declarat o sursă apropiată familiei, pentru viva.ro.

După ce interpreta de muzică populară a fost internată din nou, Anamaria Prodan s-a speriat, așa că s-a dus la mormântul Părintelui Arsenie Boca să se roage pentru sănătatea mamei sale.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan și Anamaria, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini cu Ionela Prodan după ce a fost internată în spital! Fiica ei cea mică a spus adevărul despre starea sa de sănătate

Ionela Prodan, internată de urgență la spital în stare gravă! Medicii au spus familiei că trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati