Lucruri pe care personalul unui hotel nu ți le va spune niciodată

În spatele fațadei lustruite a hotelurilor se ascunde o lume de secrete pe care personalul și conducerea nu vor să le aflăm. Aceste adevăruri neplăcute au fost ținute sub tăcere, de la gândaci de pat și lenjerie de pat necurățată până la practici alimentare îndoielnice. Iată câteva dintre lucrurile care se ascund în camera de hotel.

Paharele. Nu te încrede niciodată în paharele din camerele de hotel. Cei de la curățenie au atât de puțin timp la dispoziție încât vor curăța paharele cu aceleași cârpe cu care curăță baia. La urma urmei, scopul lor este să facă camera să pară curată.

Potrivit Bright Side, personalul de curățenie doarme uneori în camerele oaspeților, deși nu ar trebui să facă acest lucru.
„Dacă suntem foarte obosiți și avem timp. De exemplu, dacă ne ocupăm de un apartament mare și ni se dă mai mult timp pentru a-l curăța, vom trage un pui de somn în paturi”, a declarat un angajat, după cum scrie sursa citată anterior.

Gândaci. Fiecare hotel, de la motelurile de proastă calitate până la stațiunile de 5 stele, a avut de-a face cu gândaci de pat. Hotelurile și motelurile sunt printre primele 3 locuri în care pot fi găsiți acești dăunători.

Majoritatea cameristelor se uită doar la hainele aduse de oaspeți, dar unele au recunoscut că le probează în camere. Cameristele au fost prinse de mai multe ori înainte făcând acest lucru. De asemenea, dacă personalul de curățenie trebuie să meargă la toaletă, o va folosi pe cea din camera pe care o curăță în loc de baia personalului pe care ar trebui să o folosească.

Un alt aspect important, deși regulile impun hotelurilor să igienizeze zonele atinse în mod obișnuit, cum ar fi băile și paharele, nu se acordă același nivel de atenție obiectelor mai puțin vizibile, cum ar fi uscătoarele de păr. În consecință, este posibil ca aceste articole să nu fie curățate în mod regulat de către menajeră și ar putea rămâne perioade lungi de timp fără dezinfectare corespunzătoare, ceea ce ar putea duce la acumularea de bacterii.

Prin urmare, atunci când merge la un hotel fie el și luxos, este imperios necesar să fim atenți la câteva detalii importante pentru a ne proteja sănătatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber