Luana Ibaka, reacție dură după ce Iulia Albu i-a criticat o ținută: „Îi recomand acestei entităţi otrăvite, să îşi dezvolte studiile şi viaţa sexuală”

Vezi pozele

Iulia Albu a criticat recent o ținută pe care a purtat-o Luana Ibaka la un eveniment, în cadrul rubricii sale de la emisiunea „Wow biz'. Se pare că blonda a fost deranjată de aceste critici și nu a ezitat să posteze pe pagina ei un mesaj dur, total neașteptat.

Iulia Albu nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa Luanei.

„Nu cred că are niște nasturi cusuți pe o cârpă, după care a fost legată la gât. Niciodată nu facem mai multe zone de interes. E ceva sinistru. Este una dintre cele mai slabe apariții', a comentat Iulia Albu la Kanal D.

Luana Ibaka, reacție dură după ce Iulia Albu i-a criticat o ținută

Luana Ibaka a reacționat incredibil după ce a fost criticată de designer și a scris un mesaj pe pagina sa de socializare care a stârnit valuri de reacții și comentarii din partea fanilor. Textul ei a adunat o mulțime de like-uri și comentarii.

„Această nălucă ce suge agrafe, a găsit de cuviinţă să-mi analizeze ţinuta (purtată la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt „sinistră', iar cârpa cu nasturi pe post de colier, mă plasează în adâncurile prost îmbrăcatelor! Întrucât televizorul este mobilă în viaţa mea, iar baletul asta de vedetisme copiate e la ani lumină de preocupările mele, mă amuz când cineva care arată în halul ăsta, în loc să caute consiliere psihologică, cheltuie banii pe accesorii şi obiecte care nu îi pot crea (după cum se prezintă femeia), vreo identitate stabilă. By the way… cine caută verdicte în zona fashion, găseşte în social media, nu la televizor. Şi avem li noi „pretty princess' bloggeriţe care informează cu bun gust, şi vocabular fashion. Îi recomand acestei entităţi otrăvite, să îşi dezvolte studiile şi viaţa sexuală, pentru că strigă în ea aceste lipsuri', a scris Luana Ibacka, pe pagina sa de Facebook.

„Nu te preocupa. Într-adevăr, draga de Iulia are nevoie de dragoste şi chiar sfaturi medicale… / Nu trebuie să intri în jocul ei! / Luana, eşti întotdeauna frumoasă şi elegantă', au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Luana Ibacka.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Iulia Albu și Luana Ibaka, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Iulia Albu se căsătorește? Declarația care a surprins pe toată lumea: „Nu mai e doar iubitul meu!'

Iulia Albu, declarații surprinzătoare despre relaţia cu fiica sa, Mikaela: „Nu sunt cea mai bună mamă'

Are 36 de ani, dar arată ca la 20! Cum reușește Iulia Albu să fie mereu slabă și să aibă un ten perfect

Iulia Albu te învață cum să te îmbraci atunci când ai câteva kilograme în plus: „Nu mai vreau să văd acele cizme urâte, până la genunchi, sunt ceva odios'

Iulia Albu, așa cum nu ai văzut-o până acum! Cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la avocatură pentru televiziune

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete