Iulia Albu, așa cum nu ai văzut-o până acum! Cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la avocatură pentru televiziune


Când rostim numele de Iulia Albu, parcă nu mai avem nevoie de nicio prezentare. Face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!' și are o rubrică de fashion, în care comentează ținutele vedetelor, în cadrul show-ului „Wowbiz', de la Kanal D.

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi, însă după cum îi place ei să o spună, are mai degrabă un talent în acest domeniu. A renunțat la o carieră reușită în avocatură pentru a face ceea ce îi place, iar acum se bucură de un mare succes în showbiz-ul românesc. În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Iulia Albu a vorbit cu sinceritate despre felul în care s-a schimbat viața ei, în momentul în care a decis să-și schimbe radical drumul în carieră.

Vezi pozele

„Eu urăsc această întrebare (de unde a venit pasiunea pentru haine), pentru că este întrebarea în spatele căreia se ascund toate nevestele fără ocupație, care se hotărăsc să facă modă în România. Eu nu am avut o pasiune, am avut un talent pentru asta și știind că am un talent, mi l-am cultivat în așa fel încât să ajung unde îmi doresc. (…) Eu am practicat 6 ani avocatura, nu doar am terminat o facultate de drept. Eu sunt în Baroul București, sunt avocat definitiv. Acum câțiva ani am decis să mă suspend, dar am toate examenele date, în orice moment pot să îmi redeschid cabinetul, nu este niciun fel de problemă. A fost o decizie pe care am luat-o, luând în considerare toate plusurile și minusurile acestei profesii. Mi-am dorit să fiu cea mai bună într-un domeniu, nu în primii 100 din altul.

Cineva care lucrează în televiziune după ce a dansat la o bară, pentru acea persoană este mai greu decât pentru cineva care a practicat avocatura. Cariera pe care am avut-o eu în avocatură doar m-a ajutat să fiu un om de televiziune de succes, este vorba de discurs, de calități oratorice pe care cineva care nu a lucrat în acest domeniu nu are cum să le aibă.

Există foarte multe persoane care își scriu pe conturile de socializare, nu doar vedete, și eu le răspund, chiar dacă puțin mai greu. Nu mi-am dorit să dezvolt această latură de designer, dar fac anumite ținute la comandă, după design-ul meu, la un preț restrictiv, ca să fie pentru toată lumea. Rămân mai mult pe partea de design, pentru bijuterii, pentru că mă caracterizează mai mult,' a povestit cu zâmbetul pe buze Iulia Albu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Iulia Albu, amănunte picante din culisele show-ului „Brovo, ai stil!'

De asemenea, ea a povestit puțin și câteva detalii din culisele emisiunii în care are rolul de jurat.

„Experiența de la „Bravo, ai stil!' este foarte frumoasă. Este foarte obositor, sunt multe ore de filmare, dar consider că merită fiecare secundă. Ținutele sunt pregătite cu două săptămâni înainte că ar fi imposibil să îmi pregătesc în aceeași zi ținuta. Dar nu despre asta este vorba, pentru că „Bravo, ai stil!', nu este o delifinare de ținute, este un proiect care implicații sociale, care dezvoltă idei și conturează personalități deja, chiar și în copii. Este un proiect care valorează mult mai mult decât trei cârpe purtate de două fete pe un podium. Este despre stil și acel cumul de calități pe care câștigătoarea trebuie să-l îndeplinească,' a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu are 36 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori din România.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Captură video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei: „Ea revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la…'

Iulia Albu, mărturii sincere din viața intimă: „Vreau să mai fac copii. Am vorbit și cu iubitul meu despre asta'

Iulia Albu a ajuns urgențe: „M-am simțit foarte rău și mi s-a umflat tot piciorul!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete