Iulia Albu te învață cum să te îmbraci atunci când ai câteva kilograme în plus: „Nu mai vreau să văd acele cizme urâte, până la genunchi, sunt ceva odios”

Iulia Albu este vestită pentru ținutele sale excentrice, iar aparițiile sale la televizor, dar și la evenimente fac mereu foruri. Puțini știu că ea este mereu foarte atentă la hainele pe care le poartă, indiferent de momentul zilei.

Ținutele Iuliei pentru emisiunii sunt pregătite cu două săptămâni înainte de emisie, iar totul este aranjat până la cel mai mic detaliu. În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Iulia Albu a mărturisit de unde își cumpără de obicei hainele, dar și cum își alege diferitele accesorii.

„Marea majoritate a hainelor mi le iau din București, de la reprezentanțele oficiale ale brand-urile, iar restul de haine mi le concep singură sau în colaborare cu anumiți designer, mai nou lucrez cu Doina Levința, o doamnă pe care o stimez foarte mult. 

Cel mai trist mi se momentul acela în care decizi ceea ce vrei să porți, pentru că până la urmă nu despre asta este vorba. O femeie îmbrăcată bine și cu atitudine, va fi întotdeauna remarcată. Atâta timp cât ești tu și porți piese care te avantajează, nu ai cum să greșești. Cred că există o vârstă pentru orice lucru, și la un moment cu siguranță se depășesc aceste momente, și vine momentul în care începi să cerni ceea ce se poartă, de ceea ce te reprezintă cu adevărat,' a spus Iulia Albu, pentru Revista Avantaje.

Cum te îmbraci atunci când ai câteva kilograme în plus?

Designer-ul a dat câteva sfaturi pentru femeile care nu sunt mulțumite de silueta lor și nu știu ce haine să aleagă.

„Această situație cu kilogramele în plus este doar în mintea persoanelor care cred că au această problemă. De fapt, nu este o problemă reală, iar o femeie puțin mai plinuță are o față care arată mult mai bine decât una foarte slabă, are un ten mult mai luminos, și are așa în general o prestanță, de care ar trebui să profite. Eu nu am înțeles niciodată de ce fetele cu câteva kilograme în plus se simt veșnic frustrate. Nu ar trebui să mai slăbiți 5 kilograme, ar trebui să vă iubiți așa cum sunteți.

Primul truc este să nu ascunzi nimic. Eventual vine și momentul inevitabil în care nu mai ai cum să ascunzi absolut nimic, și nu văd de ce s-ar exagera atât de mult despre acest subiect. Sigur că există lenjerie modelatoare, dar este un chin, pe care nu văd de ce cineva ar trebui să-l îndure. Mai ales vara, nu mi se pare ok. 

Eu mi-aș dori să nu mai văd acele cizme urâte, până la ghenunchi, sunt ceva odios, aș vrea să nu se mai poarte deloc. Asta este prima recomandare. Dacă se poate să nu mai purtați pantofi negri din piele simplă, mai bine din lac, din velur sau până la urmă o pereche cinstită de pantofi sport, dacă chiar doriți ceva comod și mai de birou așa', a explicat Iulia Albu.

Printre altele, jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!' a mărturisit că a fost la nunta Ilincăi Vandici și a povestit puțin despre ce ținute a purtat mireasa.

„A fost un eveniment foarte frumos, mi-a plăcut foarte mult. Din ce am văzut, Ilinca a fost foarte frumoasă, nu i-am văzut toate ținutel, nu am apucat. A fost un eveniment frumos. Ador Palatul Snagov, este și locul în care mi-am făcut eu prima nuntă. Nu am văzut decât o ținută și nu am văzut-o pe de-a întregul, dar Ilinca este oricum o fată foarte frumoasă și poate să arate fantastic în orice,' a mai adăugat Iulia Albu.

Iulia Albu are 36 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți fashion editori din România. În prezent, face parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!' de la Kanal D și are singura emisiune de poliția modei din România numită „WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu', în cadrul emisiunii WOWBiz, tot la Kanal D.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Iulia Albu, așa cum nu ai văzut-o până acum! Cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la avocatură pentru televiziune

Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei: „Ea revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la…'

Iulia Albu, mărturii sincere din viața intimă: „Vreau să mai fac copii. Am vorbit și cu iubitul meu despre asta'

Iulia Albu a ajuns urgențe: „M-am simțit foarte rău și mi s-a umflat tot piciorul!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda