Iulia Albu se căsătorește? Declarația care a surprins pe toată lumea: “Nu mai e doar iubitul meu!”

După divorțul de Mihai Albu, celebrul designer de panofi, Iulia Albu a devenit mult mai discretă în raport cu viața sa personală. Chiar dacă vorbește foarte rar despre relația sa, prezentă într-o emisiune de televiziune, aceasta a făcut o declarație care a surprins pe toată lumea.

Iulia Albu se căsătorește?

Iulia Albu are o relație de o bună perioadă de timp, dar preferă să nu se afișeze prea des în compania bărbatului care îi este alături. Cu toate acestea, Iulia Albu a dat indicii că ea și partenerul ei au trecut deja la un alt nivel, fără să menționeze dacă au început pregătirile pentru o eventuală nuntă. Mai exact, vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a ținut să facă precizarea că bărbatul din viața ei nu mai are statutul de iubit, ci relația lor este într-o altă etapă.

“Nu mai este doar iubitul meu. Suntem de mai mult timp împreună și suntem în altă etapă, dar despre asta vom discuta la un moment dat. Voiam să vă anunț că de săptămâna viitoare va apărea și noul meu animal de companie. Vă rog să ghiciți voi care este. Vă dau un indiciu, are corn.”, a spus Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Iulia Albu este tot timpul o prezență care nu poate trece neobservată. Dacă în viața profesională se evidențiază prin ținutele originale și excentrice, în plan personal, vedeta nu se expune atât de mult. Aceasta a fost căsătorită cu Mihai Albu, iar cei doi au împreună o fiică.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Albu.

Foto: facebook

Citește și:

La 70 de ani, actorul Ion Haiduc are la fel de multă energie ca în tinerețe. Ce spune despre viața pe scenă: „În meseria asta invidia este aproape mereu prezentă'

Cum arată azi Katharina Bohm, interpreta frumoasei Nane din serialul „Moștenirea familiei Guldenburg'

Corina Caragea, primele declarații despre nuntă. Uite ce spune frumoasă prezentatoare despre cea mai importantă zi din viața ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete