Life Care sărbătoreşte 8 ani!

Astăzi, Life Care este una din companiile europene lider în Industria de Vânzări Directe, orientată pe produse BIO, ce promovează intens stilul de viaţă activ, sănătos şi prosper.

De ziua Life Care, toţi cei care sunt interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi de produse BIO sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii, în intervalul 17:00 – 20:00, unde au loc momente pentru întreaga familie:

– Mişcare: concursuri cu premii Life Care şi o demonstraţie de zumba la care participa si Florentina Opriş, promotoare a stilului de viata sanatos si Ambasador Life Care;

– Primesc informaţii despre o nutriţie corectă în fiecare zi, despre produse BIO sau cu ingrediente BIO şi avantajele acestora versus produsele convenţionale!

– Se conving că putem proteja mediul înconjurător alegând mersul pe bicicletă (Moment surpriză: Acrobaţii pe bicicletă);

– Se distrează şi îşi stârnesc imaginaţia înlocuind punga de plastic cu propria plasă personalizată ECO;

– Cei mici sunt aşteptaţi cu face-painting BIO şi baloane;

– Toţi cei care vor să se alăture comunităţii online pot participa la sesiune foto pentru albumul Life Care aniversar.

Tot în această perioadă aniversară, Life Care a lansat şi o campanie: 88 de motive pentru care iubeşti Life Care de 8 ani.

Participanţii pot accesa campania aniversară, scriu motivul lor pentru care iubesc Life Care şi pot fi unul dintre cei 8 câştigători recompensaţi cu câte 88 de produse BIO sau cu ingrediente BIO din portofoliul Life Care.

Campania se desfăşoară în perioada: 18.06- 15.08.2013 pe pagina companiei: www.life-care.com/8ani

Adepţii stilului de viaţă sănătos au ocazia de a participa în luna iulie şi la Caravana de lansare a noului catalog Life Care, unde vor afla mai multe despre noutăţile următoarei perioade şi îl vor cunoaşte pe noul Ambasador BIO: Craiova- 15 iulie, Sibiu- 16 iulie, Deva- 17 iulie, Baia Mare- 18 iulie, Iaşi- 20 iulie, Constanţa- 26 iulie, Bucureşti- 24 iulie, Timişoara- 29 iulie, Piteşti- 31 iulie şi Braşov- 2 august.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse