Leonard Miron, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fostul prezentator TV?

Leonard Miron - După ce am vorbit despre diagnostic au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu

Leornard Miron a anunțat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Anunțul șocant continuă cu o nouă mărturisire. Fostul prezentator TV a suferit alături de iubitul lui Miguel, care a fost de asemenea victimă a temutului virus.
Dacă Miron a trecut printr-o fază mai ușoară, starea iubitului lui a fost una extrem de gravă.

Leonard Miron, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte fostul prezentator TV?

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici', a povestit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

Leonard Miron și Miguel formează un cuplu de mai bine de 18 ani

În urmă cu aproape 10 ani, a apărut informația oficială cu privire la orientarea sexuală a fostului prezentator TV. La vremea respectivă, Miron a avut câteva precizăro de făcut. „Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășeste anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci.

Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic, au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun', povestea Leonard, potrivit Viva.

Credit foto: Revista Avantaje

Horoscop 3 iunie 2020. Planuri împlinite pe plan profesional și speranță în dragoste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri