Leona Lewis și iubitul ei, Dennis Jauch, s-au căsătorit în Toscana

Leona Lewis și Dennis Jauch

Recent, Leona Lewis (34 de ani) s-a căsătorit cu iubitul ei, coregraful Dennis Jauch (30 de ani), în Toscana. Potrivit Hello!, Leona a schimbat trei ținute în ziua cea mare. Cântăreața a pășit spre altar pe versurile piesei „Ave Maria”, în fața a 180 de invitați.

Leona Lewis și iubitul ei, Dennis Jauch, s-au căsătorit în Toscana

La ceremonia religioasă, artista a purtat o rochie amplă, confecționată din tul. Mai apoi, cântăreața s-a schimbat într-o salopetă strălucitoare pentru festivitățile serii.

În zilele dinaintea nunții, coregraful a publicat o serie de imagini surprinse alături de numeroase obiective turistice din Florența, inclusiv statuia lui „David”, creată de Michelangelo, din Galeria Academiei, precum și Podul Vecchio.

În luna august a anului trecut, People confirma în exclusivitate logodna cuplului. Leona și Dennis s-au cunoscut în urmă cu aproape nouă ani, în 2010, când acesta îi era dansator artistei în turneul susținut în Marea Britanie.

Când s-au logodit cei doi? 

Bărbatul a cerut-o de soție în ziua celei de-a opta lor aniversare, în august 2018. Într-un interviu oferit publicației People în luna noiembrie a anului trecut, Leona mărturisea:

„Este incredibil cum pasiunile noastre, muzica și dansul, ne-au adus împreună din colțuri opuse ale lumii, în timpul turneului meu, cu opt ani în urmă.”

„Amândurora ne place intimitatea, dar am vrut să împărtășim acest frumos moment cu toți cei care ne-au susținut și ne-au urmărit povestea de dragoste înflorind de-a lungul anilor.

Suntem foarte încântați să începem această nouă aventură împreună. Este un sentiment foarte frumos. Ne bucură și faptul că putem împărtăși această bucurie cu întreaga lume.”

Tot atunci, cântăreața a publicat și un mesaj pe contul personal de Twitter: „Inima-mi cântă cea mai veselă melodie. Sunt extrem de bucuroasă să încep această nouă aventură alături de cel mai bun prieten al meu, Dennis. Abia aștept să-ți devin soție! .. Soție?! Argh!”

Foto: Instagram / Hepta.ro

Sursă: People

Citește și: 

Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor: Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete