Nepotul Prințesei Grace Louis Ducruet s-a căsătorit

Maria Chevallier și Louis Ducruet

Maria Chevallier și Louis Ducruet

Weekendul trecut a avut loc ceremonia celei mai recente nunți regale!

Întâi de toate, felicitări cuplului regal! Weekendul acesta, 26-28 iulie, Marie Chevallier s-a căsătorit cu Louis Ducruet.

Nepotul Prințesei Grace Louis Ducruet s-a căsătorit

Bărbatul este actualul Prinț de Monaco, fiul Prințesei Stéphanie de Monaco și a lui Daniel Ducruet, precum și nepotul actriței de origini americane, Grace Kelly, devenită în 1956 Prințesă de Monaco, în urma căsătoriei cu Prințul Rainier al III-lea.

Cuplul și-a spus „da” în timpul unei extravagante ceremonii, desfășurate pe parcursul a două zile în Monaco.

Mireasa a purtat nu mai puțin de trei rochii! Căsătoria civilă a cuplului a avut loc vineri, 26 iulie, în continuarea acesteia având loc o recepție relaxată.

Ceremonia religioasă a avut loc a doua zi, sâmbătă, 27 iulie, marea petrecere având loc în seara aceleiași zile.

Festivitățile s-au bucurat nu de una, ci de trei apariții vestimentare de excepție din partea miresei. Fiecare ținută s-a remarcat în felul ei.

Pentru căsătoria civilă, Maria a ales o salopetă albă cu pantalonii evazați, creație Rosa Clará. Al doilea look, cel din Biserică, a fost unul clasic, o rochie amplă cu mâneci scurte și aplicații din dantelă, creație Atelier Boisanger.

Pentru petrecere, Maria a ales tot o rochie Rosa Clará, cu aplicații de dantelă, scurtă în față și lungă în spate.

Louis nu este primul nepot al Prințesei Grace care s-a căsătorit anul acesta. Charlotte Casiraghi, fiica Prințesei de Hanover – Caroline – și nepoata Prințesei Grace, s-a căsătorit civil cu producătorul de film Dimitri Rassam.

Ceremonia a avut loc în Monaco, la Palatul Princiar, pe 1 iunie. Mireasa, de profesie model și a 11-a în linie la tronul Monegasque, și-a rostit jurămintele într-o rochie mini din dantelă, cu mâneci și cu trei funde aplicate frontal, creație Saint Laurent.

Dimitri este fiul actriței și modelului de origine franceză, Carole Bouquet. El și Charlotte au un fiu în vârstă de 6 luni numit Balthazar. Totodată, cuplul are și câte un copil, fiecare din relațiile lor anterioare, scrie Verdict.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosa Clará (@rosa_clara) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Atelier Boisanger (@atelierboisanger) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosa Clará (@rosa_clara) on

Foto: Hepta.ro

Sursă: Harper’s Bazaar

Citește și: 

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor: Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior'

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete