Lectură de luat acasă: Andrea Camilleri – cazurile celebrului comisar Montalbano

Editura Nemira și ziarul Libertatea îți aduc noua colecție Andrea Camilleri, cu cinci bestselleruri despre crimă, trădare, şantaj şi Mafia Siciliană, anchetate de celebrul Comisar Montalbano.

camilleri

Andrea Camilleri este scriitorul italian foarte îndrăgit pentru seria de cărți în care Comisarul Montalbano prinde viață. Gurmandul umorist se confruntă cu crime neașteptate, aventurile sale fiind fascinante – și spun asta cei peste 10 milioane de cititori care i-au aflat deja poveștile.

Pe lângă faptul că Sicilia prinde viață chiar la tine acasă, cu seria de cărți poți câștiga și o excursie de două persoane, pentru cinci zile, pe insula mediteraneană. Tot ce trebuie să faci este să cumperi seria de 5 cărţi şi să participi la tombolă completând taloanele din Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii. Intră în marea extragere numai cei care trimit toate cele 5 taloane cu răspunsurile corecte.

Cărtile sunt disponibile la chioşcurile de presă, în fiecare joi, începând din 28 august, la preţul de 14,99 RON pachetul carte + ziar.

Primul volum din colecţie – Forma apei – apare joi, 28 august, la toate chioşcurile de presă. Poveste poliţistă în care un mister se cere dezlegat, cartea îl aduce în scenă pe detectivul aflat în plină maturitate, neconvenţional, încăpăţânat şi gurmand din Vigàta, oraş imaginar din Sicilia, amintind de ţinutul în care a copilărit scriitorul – comisarul Svevo Montalbano.

Detaliile tombolei se găsesc în Regulamentul Oficial disponibil pe libertatea.ro şi pe www.nemira.ro/regulament-tombola-camilleri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte