Lectia de parapsihologie: Normal despre paranormal

parapsihologie, paranormal

Nu exista om pe lumea asta care sa nu fi vrut sa stie, fie si cu un minut mai devreme, cum va arata viitorul…

As dori sa deschidem tolba cu povesti mai mult sau mai putin „paranormale“. Am vazut si trait multe experiente in cei 10 ani de studiu empiric, intr-un domeniu atat de controversat ca cel al parapsihologiei. Multe povesti, unele cu adevarat cutremuratoare, au trecut pragul cabinetului meu. Pe unele dintre ele vi le voi impartasi, cu toata prudenta si obiectivitatea de care sunt capabila, in paginile acestei reviste. Pentru inceput, vreau sa clarific cateva notiuni, absolut elementare in parapsihologie.

PARAPSIHOLOGUL este cel care studiaza parapsihologia (el nu poseda vreun fel de capacitate, se ocupa doar cu studiul acestei stiinte).

CLARVAZATORUL este persoana inzestrata cu ESP (extra-sensory perception, adica perceptie extrasenzoriala).

PERCEPTIILE EXTRASENZORIALE pot fi de mai multe tipuri:

  • telepatia – abilitatea de a receptiona si transmite mental informatia, independent de distanta;
  • clarviziunea – vederea in detaliu a unor fenomene sau evenimente a caror desfasurare este independenta de vectorul timp sau distanta;
  • clarauditia – auzul unor fenomene, evenimente, independente de timp sau distanta;
  • precognitia – capacitatea de a cunoaste desfasurarea in viitor a unor fenomene, evenimente;
  • postcognitia – capacitatea de a cunoaste desfasurarea unor evenimente din trecut;
  • psiho-metria – capacitatea de a furniza informatii despre evenimente sau persoane, prin contactul cu obiectele apartinand acestora.

Un individ poate dezvolta una dintre aceste abilitati, mai multe sau chiar pe toate.

CAPACITATILE PARANORMALE cunoscute:
telekinezia (deplasarea obiectelor cu puterea mintii);
pirokinezia (capacitatea de a controla, voluntar, focul si caldura);
experientele extracorporale, experientele in apropierea mortii, reincarnarea, capacitatile mediumice.

PROFILER-UL este cel care le inglobeaza pe amandoua, adica are atat capacitati extrasenzoriale (una sau mai multe), cat si cunostinte temeinice in psihologie/parapsihologie.

ATACUL ENERGETIC a fost o notiune frecvent vehiculata in ultimele luni, contestata, soptita cu teama sau luata in ras. Fiecare om dispune de un anumit magnetism, adica de un camp de o anumita intensitate, consistenta si calitate a vibratiei. Este stiut ca unii dintre noi sunt capabili sa cante dumnezeieste, iar altii „rag ca magarii“… Asa se intampla si in cazul campului energetic individual. Sa fii puternic energetic inseama sa fii armonizat energetic. Sa existe o armonie intre ceea ce crezi, simti, exprimi si modul in care actionezi. Pe scurt, daca tu crezi cu adevarat in sansele tale, te exprimi si actionezi in armonie cu scopul tau. Daca te indoiesti de reusita, vibratia energetica se reduce, iar sansele scad considerabil…

Atacul energetic s-ar traduce prin influentarea, in mod constient si directionat, a campului energetic al unei persoane, in scop distructiv pentru aceasta. Si, daca ti se pare ca te pricepi, nu te sfatuiesc sa-l practici, pentru ca el se poate intoarce impotriva ta.

Unii dintre semenii nostri (putem fi chiar noi insine in aceasta stare) nu reusesc sa-si armonizeze energetic propriile mecanisme de adaptare la mediu, dezvoltand un deficit sau surplus energetic „cronic“. Pe fondul unei „avarii“ a propriului camp, cei cu deficit „fura“ din energia celorlati… cu acordul acestora, bineinteles. Nu e bine sa-i izolam, considerandu-i „vampiri“ energetici, pentru ca ei sunt, de fapt, „bolnavi energetic“ si au nevoie de ajutor.

Cine sunt ei? Ii recunosti foarte usor: pot fi prieteni/prietene care se plang vesnic; sau un fost iubit care te hartuieste cu telefoane sau mesaje deplasate; un sef sau o sefa care iti strica dispozitia zilnic, fara motive intemeiate.

Daca acestia te „epuizeaza“, perturbandu-ti major viata (iti provoaca sentimente negative, de suparare, furie, tristete), inseamna ca te-ai lasat „atacata“ energetic. Protectia fata de atacurile „involuntare“ ale semenilor nostri se realizeaza foarte usor prin „punerea in armonie“ a propriei fiinte: gandind pozitiv, petrecand timp in natura, meditand, ascultand muzica de relaxare, iubind animalele etc.Alina Neagu, parapsiholog

Previziunea lunii

Marele cutremur – in 2016?

Va fi un cutremur mai mare decat cel din ‘77, insa nu stiu exact cand. Viziunea pe care am avut-o nu avea si coordonatele temporale, dar a continut indicii care il plasau prin 2016-2017, cand va putea fi anticipat printr-o tehnica avansata: „Era toamna sau primavara (copacii erau desfrunziti, oamenii nu erau imbracati foarte gros), pe inserat, orele 19-21. Un aspect ciudat al viziunii mele este ca acest cataclism era cumva anuntat. Nu erau masini pe strada si nici oameni… toti erau ascunsi intr-un fel de adaposturi, in afara de cativa rataciti, care incalcau cu buna stiinta un ordin general.“

„Am vazut“ cutremurul „in cascada“… si dezastrul de dupa… Nu vor fi multe pierderi de vieti omenesti, ci imense pagube materiale. Nu-mi face bine sa ma gandesc la asta si nici tie sa te incarci cu asa ceva. Ce va fi, va fi… important este sa traim fiecare clipa si sa ne bucuram din plin de ea.

In speranta ca am reusit sa iti captez interesul, astept intrebarile si parerile tale la adresa acestei rubrici pe site-ul revistei avantaje sau pe adresa de mail: hartadestinului@gmail.com.

Pentru a o cunoaste pe Alina Nitu, cititi Parapsihologie: Amintiri din viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Relatii