Laura Cosoi și Adela Popescu au mari motive de bucurie. Ce sărbătoresc ele?

Pentru Laura Cosoi și Adela Popescu, ziua de 11 iunie este cu totul specială. Este ziua de naștere a copiilor cei mari,  Rita și Alexandru. Astfel, pe cele două le leagă nu doar o frumoasă relație de prietenie, ci și această dată importantă din viețile lor.

Cele două prietene, care obișnuiesc să-și petrească și vacanțele împreună, au postat câte un mesaj emoționant despre aceste evenimente din viețile lor pe rețelele de socializare.

Adela Popescu și-a amintit de momentul nașterii: „în noaptea asta, acum cinci ani, după o ploaie sănătoasă, plecam spre maternitate. Pe 11.06, la 11:06, îmi întâlneam marea dragoste. Pe Alexandru. Am niște emoții diferite anul acesta… Tot ploaie, tot în așteptare, tot băiețel…'. Vedeta a postat și câteva imagini de acum cinci ani. Alexandru mai are un frate, Andrei, mai mic cu doi ani, iar mezinul familiei se va naște, și el, tot în această perioadă.

Rita bună, copilul nostru pace

Laura Cosoi  a marcat și ea acest moment important din viața familiei lor. „Au trecut 3 ani de când Rita pur și simplu ne luminează viețile. Este bună și senină, veselă, specială, curajoasă și înțeleaptă. Învățăm atât de multe lucruri de la ea în fiecare zi, că uneori uităm că are doar 3 ani. Rita bună, copilul nostru pace, lumină din lumină, îți mulțumim că ne-ai ales! Ești surioara pe care oricine și-ar dori să o aibă!

De ziua ta ți-am pregătit o petrecere, o trambulină, un ierbar, prima pușculiță, un curs de balet și un film pe care-l facem an de an și pe care ai să-l primești la 18 ani! Să nu uiți că visele se îndeplinesc și că tu poți orice, da? ! La mulți ani, Rita bună! Te iubim și îți vom fi alături pentru totdeauna! mama, tata și Vera'. Surioara Ritei, Vera, împlinește în august 1 an.

Citește și: Ce copii mari are Reese Witherspoon!

Foto: Facebook/Instagram

Rita si VeraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete