Ce copii mari are actrița Reese Witherspoon!

Reese Whiterspoon

Reese Witherspoon, cunoscută mai ales pentru rolul din „Blonda de la Drept', este mama a trei copii, dintre care fiica cea mare, de 21 ani. Asemănararea fiecăruia dintre ei cu mama lor este uimitoare!

Deși au trecut mulți ani de la apariția în cunoscutul film Blonda de la Drept, Reese Witherspoon a continuat să-și păstreze aerul adolescentin. De aceea, pare surprinzător faptul că actrița este mama a trei copii, o fată de 21 ani, și doi băieți, unul de 17 ani și unul de 8 ani. În GALERIA FOTO de mai jos poți vedea câteva poze cu cei trei copii.

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe

Ava, fata de 21 de ani, și Deacon, fiul mai mare, de 17 ani, sunt primii copii ai actriței, din relația cu partenerul ei de film, Ryan Phillippe. Aceștia s-au cunoscut la ziua de naștere a actriței, în 1998, apoi s-au revăzut pe platourile de filmare ale filmului Tentația seducției, foarte urmărit la acea vreme.

Imediat după filmări, cei doi au decis să se căsătoarească. După o căsnicie de câțiva ani și doi copii, actorii au decis să divorțeze, invocând că s-au căsătorit la vârste fragede, 23 și 25 de ani.

A doua căsătorie

După o relație cu actorul Jake Gyllenhaal, Reese a început să se întâlnească cu Jim Toth, un agent de film cunoscut în industrie. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și sunt părinții lui Tennessee James, un băiețel de 8 ani. Reese Witherspoon are 45 de ani și este foarte activă, atât pe platourile de filmare, cât și în mediile de socializare.

Cunoscută în ultima vreme pentru rolurile din Big Little Lies și  The Morning Show, Reese postează des pe rețelele de socializare. Este implicată în campanii umanitare și are propriul club de carte. Acolo, propune cărți pe care le citește și apoi le comentează alături de fanii ei.

Citește și: Ce sentimente mai are Jennifer Aniston pentru Brad Pitt?

Foto: Profimedia Images/Instagram – reesewitherspoon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete