Lora debutează ca actriță. În ce film va juca și ce rol interpretează celebra cântăreață

În curând se va lansa „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună', în care Lora face un rol spectaculos. Am văzut-o până acum în postura de cântăreață și de prezentatoare de televiziune, dar iată că acum apare în cea de actriță.

După lansarea cu succes a filmului „Pup-o, mă!', din 2018, în care a jucat și actrița Jojo, a doua parte a filmului, „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună', apare în cinematografe, pe 15 august, dar până atunci, acesta poate fi vizionat alături de actorii care apar în mult așteptatul film.

Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iunie, de la ora 20:00. Comedia propune din nou, să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel aka Tică, Bică și Horică) deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de Ziua Lânii.

Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, dar totuși, mai îngăduitor, Florin Busuioc aka Zmeu le dă prilejul acestora de a coborî de la stână în sat. De aici începe toată povestea… odată cu speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora, care o interpretează pe Velvet.

Alin Panc, producător și unul dintre actorii din rolurile principale, a dezvăluit pentru Libertatea cum i-a venit ideea de a juca alături de Lora.

„O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă! , partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune. În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film', a spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete