Larisa Udilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

Larisa Udilă

Larisa Udilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, este însărcinată cu primul ei copil. În mediul online, Larisa a dezvăluit că a aflat că era însărcinată în data de 8 decembrie a anului trecut. Larisa formează de aproximativ 6 ani un cuplu cu jucătorul de fotbal Alexandru Ogică.

Larisa Udilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

„Noi ne doream foarte mult un bebeluș, însă 7 luni de zile am încercat, iar la un moment dat ne panicasem pentru că nu știam ce se întâmplă. De ce nu rămân însărcinată? Am mers la medic. (…) Având în vedere că, în urma analizelor, amândoi eram perfect sănătoși, nu înțelegeam de ce nu rămâneam însărcinată.

Am zis că poate Dumnezeu nu vrea acum. Apoi am decis ca în ianuarie să mă programez să-mi pun implanturi mamare. Deci clar pusesem pe pauză planul cu copilul. Nu ne-am mai obosit să presăm atât de mult acest subiect și am spus că mă programez la implanturi și clar 6 luni de zile nu puteam să fac copil.

Cum Dumnezeu așază lucrurile cum decide el că este mai bine, la trei zile după ce ne-am mutat în casa cea nouă, mie îmi întârziase menstruația. Trebuia și să merg la dentist să fac o anestezie pentru a-mi obtura canalele. Atunci, am decis să fac un test ca să nu trăiesc eu pe conștiință cu faptul că fac anestezie, dar pot fi însărcinată.

Al meu a zis: «Iubire, nu-ți mai cumpăra test. Deja mă enervezi. De fiecare dată îți întârzie o zi și tu îți cumperi test». Surpriză, intru în baie, fac testul și este pozitiv. Sincer, în momentul în care am aflat am fost șocată. (…) Am fost speriată rău”, a dezvăluit Larisa.

Imagini cu burtica modelului și cu momentul în care a aflat că era însărcinată găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„În momentul de față mă simt extraordinar de bine. Însă am avut vreo două săptămâni și jumătate, trei, în care vomitam și apa. Tocmai de-aia am și ajuns la Urgență. A fost foarte rău”, a mai dezvăluit modelul. Un timp, Larisa a fost absentă din mediul online întâi pentru că se simțea foarte rău, dar și pentru că luase câteva kg în plus, iar urmăritorii ei observaseră.

„Mergeam în genunchi pe mochetă să ajung la baie să vomit pe gresie, să nu vomit pe mochetă. Vomitam încontinuu și plus că se vedea, m-am îngrășat destul de tare și toată lumea îmi spunea că sunt grasă”, a adăugat. Până acum, Larisa a luat aproximativ 7 kg în greutate, dar nu este deranjată nici de mesaje, nici de felul în care arată.

A spus că mănâncă foarte sănătos, multe fructe, bea multe lichide, dar că nu știe de ce a luat atât de rapid în greutate. Totodată, Larisa a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Nu a oferit încă detalii, dar a spus că o va face. „Sincer, nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Mă bucur că totul este în regulă în momentul acesta”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria. Își dorește artistul al treilea copil?

A răspuns! Este însărcinată? Viviana Sposub, primele declarații despre sarcină. Asistenta TV își dorește 5 copii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog. Ce face Iris în timpul nopții?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete