Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Alin Oprea (49 de ani), fostul solist al trupei Talisman, formează în prezent un cuplu cu Medana Medaria. În vara anului 2020, după 23 de ani de căsnicie, artistul și soția lui Larisa dezvăluiau că s-au despărțit. Alin și Larisa au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază muzica în Londra.

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria

„Medana mă așază și îmi dă echilibru. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceleași valori, am crescut aproape similar”, a declarat Alin recent.

Într-un alt interviu, solistul a vorbit despre căsătorie și despre al treilea copil: „Acum nu îmi doresc cu ardoare copil, dar dacă vine, să fie primit. Nu este o prioritate. Mă văd în schimb din nou la Starea Civilă cu Medana. Este mentorul meu, m-a luat de jos și m-a dus sus. De ce nu nuntă? Nici asta nu este o prioritate. (…)

Preferăm să ne vedem acum și aici, nu în trecut și nu în viitor, restul sunt amintiri și vise. Trăiesc și clipa, dar îmi fac și planuri. Pot să am încredere cu riscul să fiu trădat din nou. Intri într-o zonă bolnăvicioasă dacă nu te mai lași să simți și să iubești. (…)

Va mai dura ceva timp până îmi voi achiziționa o altă casă. Dar nu mai visez la palate, la mall-uri în care să locuiesc. Acum visez la o căsuță mică în pădure”. Despre divorțul de Larisa, Alin a mai spus că a fost cel mai trist moment din viața lui.

„Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment.

Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important”, a mai declarat solistul la Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Benny Adegbuyi nu se rușinează cu trecutul lui. Cu ce s-a ocupat celebrul luptător înainte să se apuce de sport: „Am fost și dulgher”

Simona Halep, o nouă victorie clară la Australian Open. Ce a spus despre „coșmarul” Swiatek?

Benny Adegbuyi, momentul adevărului. Face sau nu sex înainte de meci? Are o regulă foarte importantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete