Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Gabriela Cristea (45 de ani) și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 an) și Victoria Bella Margot (3 ani).

Recent, în cadrul emisiunii lor, Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, Gabriela și Tavi au dezvăluit că fiica lor cea mică se confruntă cu o problemă pe care ei nu știu cum să o gestioneze.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog

„De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem. Am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată.

Nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbăm pătuțul”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars, relatează Spynews.

„Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi. Am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a adăugat și Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea.

Prezentatoare TV și-ar mai fi dorit copii

În noiembrie 2020, în emisiunea La Măruță, vorbind despre o declarație mai veche referitoare la un al treilea copil, prezentatoarea TV a adăugat: „Chiar vreo doi [copii] aș [mai] fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea.

Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: «Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei». A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina.

Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mașină conduce fondatorul Zara, Amancio Ortega, unul dintre cei mai bogați oameni din lume?

Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film. A fost ucis cu sânge rece

Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete