Laptopurile ar putea fi interzise în timpul zborului cu avionul. Uite unde se aplică interdicția și care este motivul

Laptopurile ar putea fi interzise în timpul zborului cu avionul

Laptopurile ar putea fi interzise în timpul zborului cu avionul

Pasagerii care călătoresc din Europa spre Statele Unite ar putea primi interdicția de a folosi laptopurile în timpul zborului cu avionul, totul din motive de securitate.

Foarte multe persoane călătoresc cu avionul în interes de serviciu. De cele mai multe ori, în timpul zborului, oamenii  se folosesc de laptop pentru a finaliza diverse proiecte sau sarcini de lucru. Acestă activitate ar putea fi interzisă în perioada următoare, potrivit unor noi reguli menite să sporească siguranța pasagerilor.

Care este motivul pentru care ar putea fi interzise laptopurile în timpul zborului cu avionul ?

Președintele american Donald Trump este de părere că celor care călătoresc cu avionul ar trebui să li se interzică să aibă în bagajul de mână laptopuri sau diferite gadgeturi. Liderul de la Casa Albă consideră că bateria acestora ar putea fi transformată într-un dispozitiv capabil să producă o explozie foarte puternică, potrivit mediafax.ro. Acesta este principalul motiv pentru care se dorește interzicerea acestor aparaturi în timpul zborului.

Astfel, din motive de securitate, Donald Trump ia în calcul introducerea unei astfel de măsuri. Mai mult, această interdicție se aplică deja în cazul a zece țări din Orientul Mijlociu şi Africa, încă din luna martie a acestui an.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Atenție unde introduci datele personale! Un clic greșit te poate lăsa falit

Elevii și studenții care își doresc un calculator beneficiază cu greu de ajutor din partea statului. Uite care sunt principalele motive

Cea mai confortabila pozitie de utilizare a unui mini laptop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri