Lansarea internationala a Calendarului Lavazza 2010

Lansarea internationala a Calendarului Lavazza 2010

Calendarul LavazzaSerata organizata in onoarea “The Italian Espresso Experience” a avut loc la Studiourile Lumiq din Torino, transformate cu aceasta ocazie intr-un decor fermecator, pentru un show intercalat cu interludii muzicale. Gazda serii a fost Jessica Polsky, o preferata a publicului italian datorita programului TV “Camera Cafè”.

Evenimentul graviteaza in jurul temei interpretate de fotograful Miles Aldridge pentru calendarul 2010, sub forma reprezentarii fotografice a sase dintre cele mai iubite cantece italienesti: Va’ Pensiero, Guarda Che Luna, ‘O Sole Mio, Con Te Partirò, Baciami Piccina si Nessun Dorma.

Piesele au fost cantate live de stele de pe scena muzicii internationale: Marco Guerzoni (care a jucat in spectacolul muzical „Notre Dame de Paris”, de Riccardo Cocciante), cantareata Ilaria Della Bidia, tenorul Antonio Signorello si tanara soprana Regina, acompaniata de o orchestra compusa din sapte instrumentisti.

Oaspetii au apreciat faimoasa arie Nessun Dorma inregistrata de cantaretul britanic Antony (de la Antony and The Johnsons) acompaniat de Orchestra Sinfonietta Roma, arie reinterpretata intr-o maniera speciala, pentru a marca lansarea calendarului Lavazza.

Cea de-a optsprezecea editie a calendarului prezinta sase dintre cele mai faimoase modele din lume, insa pentru prima data in istoria calendarului Lavazza, vedeta este muzica italiana: ambasador international pentru talentul, optimismul si stilul de viata italian.
Va’ Pensiero, Guarda Che Luna, ‘O Sole Mio, Con Te Partirò, Baciami Piccina si Nessun Dorma : sase cantece fara varsta, cunoscute in toata lumea. In ton cu fotografia colorata preferata de Aldridge, cu tuse abstracte si puternice, interperetarea data celor sase piese in calendarul Lavazza reflecta ceea ce criticii au denumit “stilul Futuretrò” al lui Aldridge. Culorile fluorescente se imbina pentru a da o stralucire futuristica imaginilor create de el, in timp ce subiectele captate aici sunt surprinzator de retro. Stilul inovator al lui Miles Aldridge este destinat sa isi puna amprenta pe scena aristica contemporana. Lavazza a ales inca o data sa-si exprime preferinta pentru inovatie, continuand sa gaseasca noi modalitati de a exploata relatia dintre tematica si imagine.

In fotografii, cantecele prind viata prin aparitiile unor top modele din lumea internationala a modei si din show bizz: Bianca Balti, Georgia Frost, Lydia Hearst, Daisy Lowe, Alexandra Tomlinson si Alek Alexeyeva.
Ca privitor, calendarul Lavazza 2010 te seduce imediat prin contrastul de culori creat de Aldridge si te atrage prin starea de spirit surprinzatoare, optimista pe care o induce fotograful. Ca si Lavazza espresso, culorile au o energie care inunda povestea din fiecare fotografie in parte – si fiecare cantec.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri