Lansare magazin de produse ale ONG-urilor

casuteSite-ul prezinta peste 300 de produse realizate in cadrul unor activitati generatoare de venituri structurate in 25 de categorii de la ceramica si pana la felicitari si carti audio.

Beneficiile obtinute de pe urma vanzarii acestor produse sunt folosite exclusiv pentru activitatile sociale ale organizatiilor in beneficiul: copiilor, persoanelor cu handicap, persoanelor in varsta si altor categorii aflate in risc social.

Reteaua ACTIV functioneaza in mod informal si cuprinde 20 de asociatii si fundatii care actioneaza in domeniul social si care au infiintat activitati generatoare de venituri pentru a veni in sprijinul nevoilor propriilor beneficiari. Produsele sunt cel mai adesea realizate de beneficiari in cadrul unor ateliere protejate sau de art-terapie.

Site-ul www.profitfornonprofit.ro este realizat in cadrul proiectului Reteaua ONG-urilor care desfasoara activitati generatoare de venituri – ACTIV, implementat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 – Cresterea rolului societatii civile in procesul de integrare a Romaniei.

In cadrul proiectul ce se va finaliza luna aceasta, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a asigurat finantare, asistenta si consultanta pentru realizarea site-ului de prezentare on-line a produselor si serviciilor oferite de ONG-uri, un catalog de produse si cursuri de marketing pentru organizatiile neguvernamentale care desfasoara activitati generatoare de venituri.  

Vezi şi cum poți să înfiinţezi un ONG!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri