Lansăm concursul „Tânărul Jurnalist al Anului”- ediţia a XV-a

blank book

Se mai poate face jurnalism de calitate într-o presă sufocată de moguli? Într-o presă în care au fost aruncate în aer barierele dintre opinie și propagandă, dintre investigație și șantaj?

Noi credem că da. Citiți numai textele scrise de Vlad Mixich (HotNews), Petrișor Obae (paginademedia.ro), Cristian Ghinea (Dilema Veche), Manuela Preoteasa (EurActiv.ro), Andreea Arhip (TVR), Gabriela Lupu (România liberă), Silvia Vrânceanu (Ziarul de Vrancea), Liviu Iolu (Adevărul) ori Andrei Luca Popescu (Gândul.info) și vă veți convinge.

Freedom House România și Ringier România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția a XV-a a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului'. Îi vom premia pe cei care s-au dovedit cei mai buni în 2013.

Este o competiție care promovează excelența în jurnalism, deschisă ziariștilor sub 35 de ani, cu premii de 1.000 Euro pentru fiecare secțiune.

În acest an, „Tânărul Jurnalist al Anului' pornește la drum cu trei secțiuni:

–       Economie/Finanțe/Bănci – sponsor UniCredit Țiriac

–       Energie/Siguranță energetică – sponsor E.ON

–       Mediu/Ecologie – sponsor ECOROM

Pot participa jurnaliștii sub 35 de ani, care trimit până în 28 iulie 2014 maximum trei articole publicate în print sau în online în 2013, relevante pentru secțiunile aflate în concurs.

Informațiile complete despre modalitatea de înscriere vor fi disponibile pe pagina special dedicată acestui concurs: www.freedomhouse.ro/tja.

Vom adăuga și alte secțiuni pe măsură ce vom convinge sponsori puternici că un stat de drept parte a civilizației occidentale, economie liberă, democrație funcțională și integritate în viața publică nu pot exista fără jurnaliști curajoși și profesioniști.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse