Laboratorul de Științe, o nouă modalitate interactivă de învățare

Laboratorul de Științe este o nouă modalitate interactivă de învățare, care îi încurajează pe elevi să descopere cele mai importate informații legate de știință.

Ce este Laboratorul de Științe?

Proiectul intitulat Baylab se află deja la a patra ediție în România și s-a extins deja și la nivel național. Astfel, peste 7000 de copii din București, Iași, Constanța, Cluj și Timișoara învață lucruri legate de știință prin jocuri și experimente creative. Această ințiativă a fost lansată cu sprijinul Bayer, iar în perioada 8-19 mai vor avea loc mai multe sesiuni, care să îi ajute pe copii cu vârsta între 6 și 12 ani să înțeleagă mai bine ce se întâmplă atunci când vine vorba despre diverse științe.

În acest program de educație alternativă sunt implicate inspectoratele școlare, organizații neguvernamentale și studenți din orașele în care se vor desfășura aceste activități.

În anul 2017, Laboratorul de Șiințe Baylab a venit cu o provocare pentru cadrele didactice. Mai exact, aceștia au fost invitați alături de elevii lor să  se alăture organizării „Celei mai mari Lecţii de Ştiinţe'. Totul s-a desfășurat sub forma unei competiții, premiile constând în aparatură pentru școlile intrate în concurs.

 

Citește și:

Copiii vor jocuri, părinții vor siguranță și educație. Uite cum se raportează copiii și părinții la tehnologie

Media de admitere la liceu se va calcula diferit în acest an. Uite cum va fi stabilită nota finală

Elevii care de patru ani învață fără manuale au dat examenul de evaluare la final de clasa a IV-a

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie