La multi ani, Make Up For Ever!

La multi ani, Make Up For Ever!

make up for everDatorita pasiunii si generozitatii deja celebrei make-up artist Dany Sanz, in 1984 au fost create produsele Make Up For Ever.

Datorita increderii pe care ea a acordat-o scolii de machiaj Kruger Brent Agency si Ruxandrei Dobrescu, in 2006 aceste produse au ajuns oficial si in Romania, spre comercializare in cadrul acestei scoli.

Acum, la 25 de ani de la aparitia lor, gasiti produsele Make Up For Ever si in boutique-ul cu acelasi nume, in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr. 117, bl. 123 parter, unde va asteapta toata gama de produse de machiaj si accesorii, de la cele de uz personal pana la cele profesionale, folosite in teatru, cinematografie, efecte speciale s.a.

De asemenea, in boutique-ul Make Up For Ever aveti la dispozitie cursuri de auto-machiaj, unde oricine poate invata cum sa isi realizeze machiajul acasa, pentru diferite ocazii, fara a apela la un specialist (detalii in magazin).

Va asteptam in boutique-ul Make Up For Ever unde make-up artisti cu experienta va pot indruma in alegerea celor mai potrivite produse pentru dumneavoastra."

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri