Delia, despre cine „poartă” talentul în familia sa: „Eu nu îl moștenesc pe tata”

 

Vezi pozele

Când vorbim despre Delia Matache parcă nu mai avem nevoie de prea multe cuvinte, pentru că toată lumea știe că este cu adevărat un artist complet. Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre talentul ei și a spus de crede că l-a moștenit.

Artista e de părere că talentul pentru muzică nu este obligatoriu să fie moștenit în familie. Gina Matache, care este cântăreață de muzică populară, le-a transmis fiicelor sale, Oana și Delia, talentul și pasiunea sa pentru muzică.

Delia, despre cine „poartă' talentul în familia sa: „Eu nu îl moștenesc pe tata'

Cu toate acestea, jurata „X Factor' crede însă că șansele ar fi fost egale și ar fi putut să îl moștenească în schimb pe tatăl său. În acest caz, viața ei ar fi fost, probabil, complet diferită.

„Uneori părinții confundă ambițiile lor cu cele ale copiilor. Tatăl meu nu a avut nici un talent la cântat, dacă îl pui să îți reproducă o notă… Mama cântă, dar uite, eu nu îl moștenesc pe tata. Așa sunt copiii de muzicieni – ies sau nu la fel, n-ai de unde să știi!', a mărturit Delia.

Delia Matache face parte din juriul emisiunilor „X Factor' și „iUmor', de la Antena 1, iar în același timp se ocupă cu mare atenție de cariera ei muzicală.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Delia, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Secretele pe care nu știai despre Delia: „Am scris multe piese într-un soi de terapie'

Delia, apariția care a uiluit tot Internetul! Imagini incendiare cu artista

Delia, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la părul lung

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete