La doar trei zile de viață, un bebeluș se răsucește și își ridică capul. Cum este posibil?

O proaspătă mămică a fost uimită când fiica ei de trei zile a început să se comporte ca un copil de 3 luni. Înregistrat pe video și devenit viral, momentul incredibil a surprins-o și pe bunica. Un medic a comentat faptul explicând de ce și cum s-a întâmplat acest lucru.

Într-o prezentare impresionantă, Samantha Mitchell, mamă pentru prima oară, a rămas fără cuvinte când nou-născutul ei, Nyilah Daise Tzabari, a început să ridice capul și să încerce să se târască la doar trei zile după naștere.

Samantha, împreună cu propria mamă, a reușit să surprindă pe cameră acest moment incredibil, în timp ce Nyilah stătea întinsă pe burtă în pătuțul din spital. Imaginile arată cum bebelușul se zvârcolește, emite zgomote dulci și își ridică pentru scurt timp capul în timp ce își cercetează curios împrejurimile.

Într-un videoclip TikTok, Samantha își exprimă uimirea către mama ei, întrebând: “Este normal?”. La care mama ei răspunde: “Nu, are 3 zile”.

„Mamă, se târăște! Este de necrezut!”, exclamă Samantha, în timp ce mama ei uimită intervine: “Nu ar trebui să fie deja atât de puternică”.

Și, deși această situație ar putea fi neobișnuită pentru noi, medicii spun că este foarte frecventă. “Practic, acest bebeluș este înfometat și vânează un sân liber”, explică Dr. Karan Raj, scrie Bright Side.

Adevărul este că nou-născuții pot fi un mister – mai ales pentru părinții aflați la prima experiență. Unele lucruri precum plânsul fără să aibă lacrimi sau producerea propriului lapte sunt normale și nu ar trebui să sperie pe nimeni.

Foto: Tik Tok

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri