La Asia Express 2019, incidentele continuă. Lui Jojo i s-a făcut rău și nu a mai putut continua cursa

Competiția Asia Express 2019 este pe zi ce trece mai dură, iar concurenții, nevoiți să renunțe constant la zona de confort, încep să se resimtă. Proba pentru câștigarea amuletei, care a avut loc luni seara, 11 martie, a fost o mare provocare pentru Jojo.

Din cauza căldurii insuportabile, actriței i-a venit rău și nu a mai putut continua cursa. A vaut nevoie de câteva minute bune în care să-și revină. Vedeta a primit o sticlă de apă și ceva de mâncare, ceea ce a ajutat-o să-și refacă forțele într-o oarecare măsură și să repornească în cursă.

La Asia Express 2019, Jojo a fost în pragul leșinului

Mi s-a făcut rău…. Nu am aer, pur și simplu, nu înțelege nimeni? Am văzut negru în fața ochilor. Am simțit că nu mă mai țin picioarele și am crezut că o să cad. Am încercat să-mi țin firea și să fiu cât pot eu de puternică, însă anumite limite fizice nu pot fi întrecute în competiția asta. Mi se face rău de la soare, Paul. Mă simțisem și rău, leșinasem pe jumătate… am zis că o să mor la autostopul ăsta', i-a spus Jojo partenerului ei, Paul Ipate.

Ruby și Robert au câștigat deja imunitatea, cinci echipe rămân în cursa de astăzi de la Asia Express și se vor lupta pentru marele premiu.

Filmările pentru Asia Express 2019 au loc în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete trebuie să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de euro.

Citește și

Vedetele Asia Express, nevoite să se tundă ca să obțină un avantaj în competiție

Concurenții de la Asia Express – Drumul Elefantului' au fost obligați să bea urină de vacă

Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

Sursa foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete