Cum arată Lady Gaga nemachiată. Artista și-a uimit fanii pe Instagram

Lady Gaga este unul dintre artiștii care nu încetează să ne uimească. Iese ușor în evidență, fiind o apariție extravagantă și apelând la machiaje stridente. De data asta, însă, artista a vrut să-și arate adevărata față. Cum arată Lady Gaga nemachiată?

Proaspăt ieșită de la duș, artista a decis să se arate fanilor fără artificii. O privire pătrunzătoare, un ten proaspăt, un prosop înfășurat în jurul corpului, un altul în jurul capului, un colier și un tatuaj – asta au putut vedea urmăritorii ei. Și se pare că nu le-a displăcut deloc ce au văzut, de vreme ce poza a strâns nu mai puțin de 5 milioane de aprecieri în timp-record.

Cum arată Lady Gaga nemachiată. Deși fără machiaj, artista nu renunță la stilul excentric

Vi se pare că este ceva ce nu se integrează perfect în acest peisaj? Poate colierul cu diamante? Asta pentru că diva nu putea renunța totalmente la stilul ei excentric. Este același colier cu diamante pe care l-a purtat la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar și care costă aproximativ 30 milioane de dolari.

Comentariul care însoțește poza face referire tocmai la această mult prea prețioasă bijuterie: “Pentru premiile Oscar, Tiffany & Co mi-a propus să port acest diamant Tiffany de 141 de carate. Ultima persoană care l-a purtat a fost Audrey Hepburn când promova filmul Mic-dejun la Tiffanys. este o onoare să-l port și a transformat acea seară de neuitat într-una specială“.

Lookul natural sub lumina reflectoarelor, o adevărată provocare

Artista a mărturisit că Bradley Cooper, partenerul ei din filmul A star is born, și-a dorit ca ea să apară în film complet nemachiată. O provocare uriașă să te expui fără fond de ten sub lumina puternică a reflectoarelor. Și totuși, o provocare acceptată de Lady Gaga. Și nu doar de ea, ci și de alte actrițe precum Alicia Keys sau Salma Hayek.

Citeste si

Adevărul despre relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Sursă: www.aufeminin.com

Sursa foto: hepta, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete