Vedetele Asia Express, nevoite să se tundă ca să obțină un avantaj în competiție

În această seară, vedetele Asia Express vor fi puse în fața unei provocări inedite. Ele vor trebui să renunțe la păr, respectiv la bărbi, pentru a obține un avantaj în competiție. 

Ruby și Robert au câștigat deja imunitatea, așa că cinci echipe rămân în cursa de astăzi și se vor lupta pentru aceeași miză. Asta presupune, însă, renunțarea definitivă la zona de confort.

Vedetele Asia Express, nevoite să se tundă ca să obțină un avantaj în competiție. Reacția lui CRBL

Pentru a obține un avantaj în competiție, echipele trebuie să renunțe la podoaba capilară, la fel cum procedau pelerinii indieni, care făceau sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse: 'Este o misiune dificilă, nu o să ne batem joc de noi!', afirmă Cocuța hotărâtă.

Băieții trebuie să renunțe nu doar la păr, ci și la bărbi, iar fetele trebuie să își taie zece centimetri din păr și asta pentru a fi mai aproape de primul loc: “Eu m-am jurat că nu mai renunț niciodată la barbă!', spune CRBL. Ce avantaj se ascunde în spatele acestei probe extrem de dure și care vor fi echipele ce o vor îndeplini, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00.

Concurenții, deranjați de lipsa de ospitalitate a localnicilor

Nu doar CRBL este nemulțumit de regulile impuse. Toți concurenții au motive să se plângă de greutățile prin care trec. 'Nu întâlnim ospitalitatea aceea. Nu există pur și simplu om care să te primească în casa lui seara', spune George Vintilă. 'Nu suntem bine primiți, pur și simplu nu își doresc să facem parte din comunitatea lor', observă și Jojo.

Tot diseară, echipele vor încerca să găsească indiciul pentru următoarea misiune într-o recoltă de bumbac, așezată în saci: 'Am simțit nevoia să devastez locul asta!', spune Teleșpan.

Bătălia de luni seară se va da pentru imunitatea celei de-a doua etape din India. La finalul serii, clasamentul se modifică în funcție de avantajul primit în urma celei mai duri misiuni. Tot diseară aflăm care dintre echipe va câștiga dreptul de a se relaxa la hotel, alături de Ruby și Robert.

Sursa foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete