La 48 de ani, e mai sexy ca niciodată! Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele

Este una dintre legendele Columbiei. Talentat, charismatic, sexy, cu un zâmbet cuceritor și un corp bine lucrat, Mario Cimarro și-a adus o contribuție de necontestat la succesul telenovelelor în care a jucat. Azi are 48 de ani și arată la fel de bine ca în urmă cu 20-25 de ani.

A făcut roluri remarcabile în telenovele precum Uzurpatoarea (La Usurpadora), alături de Gabriela Spanic, Pisica Sălbatică (Gata salvaje) și Moștenitorii (Los Herederos del Monte), alături de actrița Marlene Favela, Trupul dorit (El cuerpo del deseo), alături de regretata Lorena Rojas, Trădarea (La traicion) și Jurământul (Pasion de Gavilanes), ambele alături de Danna Garcia. Rolul din Jurământul i-a adus faima internațională.

Mario Cimarro a fost căsătorit cu Natalia Streignard

Născut în Havana (Cuba), crescut în Mexic, unde a emigrat, actorul de 46 de ani este absolut neschimbat. Într-un interviu mai vechi, acesta a dezvăluit că secretul tinereții sale are legătură cu genetică dar și cu alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos căruia îi este fidel dintotdeauna.

Foarte discret cu viața lui personală, acesta fost rareori surprins cu câte o femeie, fie colegă de platou, fie amică, fie rudă dovedită ulterior. Singurul detaliu sigur despre viața lui privată este căsătoria cu actrița Natalia Streignard, protagonista telenovelei „Valentina, grăsuța mea frumoasă'. Mario și Natalia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Femeia vieții mele' și s-au căsătorit în 1998. În 2006, cei doi au anunțat că se despart, dar finalizarea divorțului a avut loc abia în 2009.

În prezent, Natalia Streignard este căsătorită cu afaceristul italian Donato Calandriello și au împreună doi copii.

Mario Cimarro, implicat într-un scandal de proporții

 În urmă cu câțiva ani, una dintre membrele fan clubului Mario Cimarro din Spania a dezvăluit că mai multe membre ale clubului l-au împrumutat pe acesta cu bani pe care nu i-au mai văzut niciodată înapoi: “În octombrie 2014, ne-am dus la un eveniment în Malaga ca să îl cunoaștem. Era foarte apatic, chiar deprimat pentru că nu își găsea de lucru. Nici Telemundo, nici Televisa nu-l contactaseră de ceva vreme', susținea, la acea vreme, una din membrele fan clubului într-o emisiune la radio. Tânăra vorbea de o datorie de aproximativ 10.000 de euro, bani pe care niciuna din membre nu i-a recuperat.

La începutul acestui an, Mario Cimarro a pornit un întreg scandal împotriva companiei Telemundo, în cadrul căreia a realizat cele mai de succes proiecte ale sale. Actorul acuza faptul că are aproape 10 ani de când nu a mai avut nici un proiect de televiziune, mai exact din 2011, când a fost protagonistul telenovelei „Los herederos del Monte”. Conform afirmaíilor lui Cimarro, absența sa din telenovele s-ar datora celor de la Telemundo, care i-ar fi oferit VETO în cadrul producțiilor. Asta înseamnă că acestuia i s-a refuzat participarea în orice proiect chiar dacă nu a fost vorba de compania în cauza.

Citeste si

Vi-l mai amintiți pe Mircea Rusu, interpretul celebrei melodii Omul bun și pomul copt'? Cum arată azi, la 63 de ani, îndrăgitul folkist

Cum arată azi Brooke Shields. Îndrăgita actriță din Laguna albastră' este greu de recunoscut

Cum arată azi Steffi Graf și Andre Agassi, două foste glorii ale tenisului mondial

Cum arată azi Grecia Colmenares, Maria de nadie'

Foto: Facebook Mario Cimarro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete