La 44 de ani, Monica Lewinsky face dezvăluiri despre aventura cu Bill Clinton: “A fost un abuz de putere”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După aventura cu Bill Clinton, Monica Lewinsky a fost aspru criticată în spațiul public, iar tot acel episod a influențat-o foarte mult, mai ales că era la început de carieră, aceasta fiind stagiară la Casa Albă.

Motivată de mișcarea #MeToo, Monica Lewinsky a privit mult mai în detaliu relația pe care a avut-o cu Bill Clinton și a ajuns la concluzia că tot ce s-a întâmplat în acea perioadă a fost, de fapt, un abuz de putere din partea acestuia. Aceasta a scris un eseu pentru numărul de martie al publicației Vanity Fair în care a mărturisit că mișcarea #MeToo și toate poveștile care au ieșit la iveală în ultima perioadă i-au dat curajul să privească dintr-o altă perspectivă relația pe care a avut-o cu fostul președinte al SUA.

Cu toate că întotdeauna a susținut că relația dintre ei a fost una consensuală, ulterior, aceasta a realizat diferețele de putere dintre un simplu intern la Casa Albă și președintele SUA.

“Acum, la vârsta de 44 de ani, încep să încep să analizez implicaţiile diferenţelor de putere care erau atât de mari între un preşedinte şi un intern al Casei Albe. Încep să înţeleg că ideea că, într-o astfel de situaţie, ideea consimţământului este discutabilă”, a scris Monica Lewinsky,  potrivit independent.co.uk.

Monica Lewinsky a povestit că tot acel episod a fost o adevărată traumă pentru ea și asta pentru că în perioada în care a izbucnit scandalul, aceasta s-a simțit foarte singură.

“Nici măcar nu ştiu cum să descriu mai exact şocul, trauma şi teama. Am fost cea mai umilită femeie din lume. Să fii în centrul acestei furtuni mediatice a fost înspăimântător, derutant. Cred că multe au avut de-a face şi cu faptul că sunt femeie”, a spus Monica Lewinsky.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Monica Lewinsky.

Foto: hepta.ro

Citește și:

De ce s-a sinucis Dalida. Destinul zbuciumat al unei stele

Amănunte incredibile despre relația cântărețului Leo Iorga cu fosta sa iubită Florența! De ce s-au despărțit cei doi?

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au stabilit data nunții. Când urmează să se căsătorească și cine va participa la ceremonie?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete