Amănunte incredibile despre relația cântărețului Leo Iorga cu fosta sa iubită Florența! De ce s-au despărțit cei doi?

Florența are 44 de ani și o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film. Astăzi, ea va fi prezentă  în cadrul emisiunii 'Totul pentru dragoste' prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Florența înceaarcă să-și regăsească liniștea după o lungă perioadă de timp.

Ea este mama unui tânăr de 20 de ani și, deși este despărțită de tatăl acestuia de mai bine de 7 ani, nici acum nu a divorțat de el.

Amănunte incredibile despre relația cântărețului Leo Iorga cu fosta sa iubită Florența

Florența a fost managerul mai multor trupe rock, printre care și trupa Pact, cea a cărei solist Leo Iorga era în 2012, când Leo și Florența s-au revăzut după mai mulți ani. În acea perioadă, Leo și soția sa Paula erau despărțiți, deși nici ei nu divorțaseră.

După un timp în care au colaborat, Florența și Leo s-au îndrăgostit și au decis să se mute împreună, în București. Florența a mărturisit că au avut o relație frumoasă, atât pe plan sentimental cât și profesional. însă din 2014, când starea de sănătate a lui Leo Iorga s-a agravat și a suferit o altă intervenție chirurgicală, artistul a decis că este mai bine să păstreze familia unită și a pus punct relației lor.

La scurt timp, Leo Iorga a decis să o și concedieze pe Florența din funcția de manager al trupei Pact, ceea ce pentru ea a fost un șoc le momentul respectiv, însă i-a respectat decizia și a înțeles situația.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au stabilit data nunții. Când urmează să se căsătorească și cine va participa la ceremonie?

Cosmin Seleși, implicat într-un accident rutier! Prezentatorul a căzut cu mașina într-un șanț

Adriana Trandafir, într-o ipostază incendiară! Actrița a dans din buric: „Arăți foarte bine'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete